- sol, bad och nya "adventures"

Skickar en lite sen julhalsning till alla er. Det r varmt och skont po Koh Samui och imorgon reser vi vidare till Koh Phangan dr vi r en dag, sen far vi till Hua Hin. Idag har vi brtit vanan att bara ligga i solen och sola och bada, vi for upp i bergen, tittade pa olika saker, big buddha, elephant trekking & show, monkey show, lite thai boxing, och som sagt bergen. Det var skitkul att sitta i jeepen och ta sig geom jungeln upp till hogsta toppen po Koh Samui, Underbar utsikt.

Nu ska jag upp till rummet igen och spela lite poker med syster och pappa. och jag vinner ju alltid.. nastan.. ;)

Puss och kraaam!!

- mellanlandning

Nu har vi landat i Bankok. Svenks tid ar klockan snart ett, men har i thailand ar klockan halv 7 pa morgonen. Har tappat en natt da jag inte kunde sova mer an en timme pa planet, men det ska nog ga bra. Snart flyger vi vidare till Koh Samui, Ha det bra!!♥

- ♥

Hejdå Sverige!



Hej Thailand!

- time to say goodbye

om 13 timmar sitter jag på flyget mot thailand. Jag längtar så innerligt mycket, men det ska ändå bli lite hemskt att lämna allt. Bryta kontakten med alla underbara männiksor i hela 2,5 veckor! och missa massa saker som händer här hemma.. men semtidigt kommer det bli så härligt att komma iväg, komma bort! Få värme, få sola och bada, få sommar. Att bara få slappna av och ta det lugnt! inte illa, inte illa alls.. Allt är färdigpackat och klart här hemma nu, förutom mitt rum som behöver lite städning innan jag lämnar det imorgon. Tänkte göra bort det nu och lägga fram de sista sakerna tills imorgon, kläder att åka i etc. Vill inte sova riktigt än, min sista kväll jue! Ska vara vaken ett tag till, kanske se en film.. får se



hoppas ni får ett bra jullov i kalla sverige


- the last day

.. ja det kan man säga. Det är ju imorgon jag åker iväg till thailand, och flyger går 13.00. det vill säga om ett dygn ganska precis. Jag längtar jättemycket men de känns lite hemskt att bara sticka iväg hela lovet, och jag kan inte riktigt fatta än att vi åker imorgon.. IMORGON!!  men det gillas!
Nu packas det för fullt här hemma och jag måste även hinna städa upp i mitt rum innan vi åker.
Har inga fasta planer för kvällen, men kanske kompisar en sista gång. annars ska jag bara va hemma och ta ett bad tror jag. kanske en bastu också ;)  menmen.. får se vad man hinner!  Eller så följer jag och lämnar Rosa där hon ska vara medans vi är borta.. ååh vad jag kommer sakna henne!!..
Ha en härlig lördag allesammans!♥

- dagens outfit

Slänger upp en dagens outfit;

Kör lite juligt tema idag med rött linne och tomteluva. Slängde även på mig en stickad kofta innan jag stack iväg i morse! (:


    puss♥




ps. jag vet att jag inte bloggat om min lilla incident på tunnelbanan, men jag orkar inte! hahaha, så komiskt nu i efterhand, men vilken chock! hahahaha! benet bara försvann.. heh ;)

- Cosmonova

Idag var det julavslutning i skolan. Kom dit strax efter nio och sedan var det tal av rektorn och julmusik i aulan i en dryg halvtimme.  Efter det gick vi till 4252 och fick julmust och pepparkakor av våra mentorer och sedan fick vi sluta. Då var väl klockan kanske tio, och efter det fick jag en julklapp av stefan och diana! :D typ glad för det är den enda jag kommer få i år.. och det var en bok! hahaha. menmen, man tar ju vad man får ;)

Efter vi fått varsin julklapp drog alla fem till täby där vi sedan sa hejdå till bea och emma. Sedan efter lunch i täby fortsatte jag felicia och cammi till naturhistoriska, där vi va på cosmonova och såg Sea Monsters 3D. hehehe ;) ja kände mig som en liten nerd, men de är ju helt okej! Nu ha jag iaf testat det och de va ganska kul ändå ;D
och ja blev ju såklart uppskrämd avv undervatenslivet och alla vattenvarelser.. ;o
är ju lite "småskraj" för sånt.. :]


i väntan på sea monsters 3D

PINGVIIIINEEER!!! :D


    Sedan började filmen, leeskit! ;)


Nu sitter jag bara hemma och tar det lugnt. borde packa men orkar serri inte. Ikväll tar jag det bara lugnt och ska förebereda det mesta inför resan. packa klart och städa etc.. (:  Jag har även målat naglarna nu, och de blev inte bra, men får duga! får  köpa nagellack där nere och göra om annars! :)

Hoppas ni har en trevlig fredagskväll♥

- the eye of a needle

Idag har jag bara haft en lektion! Kom till skolan 10 idag, och på spanskan fick jag veta mitt betygen och sedan gå. Då ät vi lunch och sedan hade vi mentortid och gjorde grupper till historian nästa termin. Sedan fick vi sluta! :D för vi slapp historian på eftermiddagen och annas hade vi bara håltimme och stefans stuga. Så vi gick in till täby för lite julklapps shopping. Det enda jag köpte var linser till thailandsresan. När vi var klara där tog vi tåget in till stan. Jag, Emma, Bea, Cammi och Felicia gick en sväng på stan där cammi gjorde några ärenden och sedan begav vi oss mot Hard Rock Café. Vid fyra fick vi våran mat! Jag åt BBQ ribs och delade en chocklat daramel cheesecake med Bea till efterätt. Jag var såååå mätt efter maten kan jag lova!  Sedan när vi suttit och ätit och snackat så började vi bege oss hemåt. Tack för en mysig eftermiddag♥

Heta brudar på väg in till stan. Emma, Felicia, Bea och Jag.
shopping by Cammi!
Brudar i stan, bland all mysig julbelysning! :)
-Mysiga random pics!
Fina tjejer i väntan på maaat!♥
Min och Beas goda efterrätt. Chocolate Caramel Cheesecake!
-och till sist bjuder jag, bea och emma på en pose! ;D
GODNATT♥

- dreaming people

Inge bloggande i veckan än, men kameran har följ till skolan i tisdags så bilder kommer!! :D

Idag har jag varit i skolan, slapp företagsekonomin för man är ju bäst! haha  nej man hade över G så behövde ej va på lektionen. stackarna som ha ig måste ha läxor hela lovet xD heheh....
Efter skolan har jag försökt pecka litegran, och de har vääl gått bra i intervaller! xD har lagt fram lite kläder och diverse saker som ska med till thailand. jag hatar att packa, men de ska väl gå bra ändå. ;p

tänkte inte skriva så mycket utan låter er njuta av lite bilder istället ;)



Kortspel på skolan. lite av en tradition numera! hahah


hahhahaah, diggar ändå bilden lite även om ja ser helt störd ut ;)


brudar på livskunskapen!!

..och det andra könet! :)


..och 2 söööta! Henni och Elli♥


Ronahi, Subaida, Dominique och Kimberly!
 
Bilderna är som sagt från i tisdags. Vi hade sista livskunskapen då och fick bullar och pepparkakor och julmust!! :D Mumsigt.. hehe, och tjock som jag är tog jag ju extra sen när alla fått (a) heh..
Idag däremot fyndade jag när jag kom hem!! :D

jag hittade 100kr i min gamla börs :)

..och MASSOR av enkronor.. :o


till sist bjuder jag på en bild på mig själv, haha

                                               GODNATT


- dirty situation


Nu säger jag godnatt
  Lyssna på lite musik och somna


- Thailand

Ja, om exakt en vecka är jag påväg till thailand. Jag längtar verkligen och det ska bli sååå skönt med värme! Flyget går från arlanda ca 13.00 och sedan kommer jag sitta på planet i ungefär 12 timmar. Drygt men såå värt det! När vi landar kommer vi flyga direkt till Koh Samui, en större ö på thailands östkust, och vi ska bo vid standen chaweng beach.
      

Vi kommer bo där en dryg vecka, för att sedan fara ut på obestämda äventyr. Vi siktar på att åka upp mot hua hin trakterna och se oss omkring lite där innan vi drar vidare mot bangkok de sista 3-4 dagarna. Vi har inte bokat nå boende i hua hin utan bokar när vi är där, det blir ungefär en vecka där också och där firar vi även nyår. Julen firas på Koh Samui.

När vi sedan kommer till bangkok har vi bokat hotellrum på sukhumvit nära ett köcenter som heter The Empotium. Jag har även kollat upp mer info om köpcenter i bangkok och är intresserad av att besöka bland andra Siam Center och Siam Paragon.
  ååh, vad jag börjar längta nu, bara en vecka kvar
       
              -thailand♥

- söndag

Idag var det mycket planerat. Cosmonova, skridskor och ksk bowling. Men verkar som om inget blir av.. Försöker komma på något annat att göra, orkar inte bara sitta hemma och göra..ingenting. Jag kan ju alltid plugga och packa.. men inte så kul.

i fredags


Hoppas ni hade en bättre gårkväll än mig♥
och få en bättre söndag

- fiaskoooo?

Har suttit och lyssnat på en ny spellista hela kvällen, som började bra men slutade lite bittert..
Imorgon blir det nog att åka skridskor i kungsträdgården men vänner, sen ksk bowling.
känns som att ja skriver det i varje inlägg, hahah och de händer aldrig. men ksk imorgon annars blir det inte inna jag åker i alla fall.
Sämsta helgen inna jag åker, inte det bästa men.. Får hoppas nästa bli bättre även om ja typ itne kan gåra nånting då. Det bli vänner då, och packa. Längtar till thailand, längtar bort till värmen nu.
Orkar inte vara här just nu, inte längre. skönt att få slippa jullovet ändå, men tråkigt att missa det..

•Lyssnar just nu på Runaway, med Kanye West och Pusha T.    Digster urban listan.


                      Let's have a toast for the douchebags
                                 Baby, I got a plan
                              Run away fast as you can
       

                           

hej så länge♥

- lördag

Idag har verkligen bara tagit det lugnt. Vaknade vid halv ett och då klev jag upp direkt, kunde ju itne sova bort hela dagen och packningen till thailand måste påbörjas. Vet itne vad ja ska packa, men det får inte vara mycket i alla fall, haha.
Kvällens planer har varit lite överallt, började att de va tänkt att ja skulle bowla, men de blev inte. sen skulle jag kanske ut etc, men de blev inte, ja de ha gått runt lite. hahah Men ikväll blir det filmkväll med kompis♥


Jag idag;



puss♥

- Klippt bankkort och hål i mobilen!

Ja, så kan man säga! Jag kom äntligen ihåg att klippa bankkortet, har ju fått ett nytt och råkar alltid använda fel kort! hahah.  Och appa kom hem med min aino idag, och de första jag märker ärr att det är ett HÅL i den :o  där blixten ska vara är det ett hål. :o CP säger jag bara..



Bankkortet är KLIPPT!


    och..

MIN BLIXT ÄR BORTAA!  hur ofta har man hål i mobilen liksom?;o  UDDA!!...

- fredag och redan helg

Det könns verkligen inte som helg nu, och jag vill nästan inte att det ska vara det heller. Inga soeciella planer för helgen, föutom ksk skridskor imrn, cosmonova söndag och ksk bowling. men får se.. Men anöedningen till att jag inte vill ha den här helgen riktigt än är att jag far ju nästa. Vill ha lite mer tid här känns det som, så mycket jag vill hinna göra innan jag åker. Men ska ju inte klaga heller.

Imorgon blir det nog att börja packa, eller i alla fall fundera på vad som ska få följa med. Blir ju inte mycket packning eftersom vi ska dela 4 pers påp typ 2st 70l ryggsäckar. stora men ändå lite att packa i då så mkt ska med. Men får väl köpa saker där som man behöver annars. Men guuud vad jag längtar till värmen, till att få komma bort, att få slappna av, tänka och bara vara med familj och syster igen.

Kameran följde med hela dagen idag nästan, så nu bjuder jag på lite diverse bilder!

Felicia, Cammi, Emma och Bea hade kul idag på idrotten. hahah


Bea skriver under... vad håller vi utanför. ;)


Jag och emma på tåget. busiga som vi är åkte vi till kårsta och tillbaka. hahah.


söta B-rudar!


Sen när vår lilla resa var över gick vi ham till mig och gjorde middag!
Det blev tacos i tortillabröd i ugnen, men guacamole och nachocips ;D  GOTT!!


Emma var redo med kniven!



Go'mat'n!!



Kvällen avrundades med idolfinalen, som Jay vann. Vilket inte var en så stor överraskning,

PUSS♥


- torsdag!

Idag började jag vid tio, träffade dogge vid stationen och åkte med honom. Sen blev det spanska och där fick vi tillbaka proven från förra veckan. Jag är mycket nöjd över mitt VG där!! :D då vill man ju bara veta resultatet på företagsekonomiprovet då.. ;o    I alla fall så blev vi lektionfria frå och med 12.10 och då gick vi till sportcenter där åva-tibble kampen började och pågick till 4. Och ingen förvåning över att tibble vann i år.. igen....
Efter det gick jag, cammi, emma och bea till täby och åt middag, och bara umgicks. Jag kom hem igen för ett tag sedan och nu ska jag bara ta det lugnt. Försöka läsa ikapp i engelskaboke lite och sedan jobba lite med debattartikeln. :)

Har bytt mobil nu, måste ju prova vår "nya" nokia-mobil. haha!

Tänker på dig elvira när jag ser den här mobilen. jag minns din!♥

       pusshejs♥

- min onsdag

skoldagen har känts ganska soft, men den var nog ändå inte det. Började 8.20 med bild och jag fattade inget av den nya uppgiften! hahah. Sedan blev det engelska, lunch, och sedan företagsekonomi där det skrevs ett prov. Har redan g men skulle ävdå gör det, och de gick väl hyfsat känns det som, även om ja inte pluggade något alls inför det. hahha. :)  efter Fe var det bara svenska där vi jobbar med debattinlägg typ. och den måste göras!! :o

Efter skolan har jag och bea tränat! vi gick till sportcenter och simmade, det blev väl ungeför 32 längder och ltie annat (:  benen är lite haft slut och imorgon vare tänk att vi skulle gymma med emma också, får se hur det går ;) hahah


påväg till sportcenter

måste ju bara bjuda på den här bilden, hahahahha!!! ;D




PUSS♥


- SHACKE ♥ PUTNAM

              SPECIAL EDITION; SHACKE♥PUTNAM


                   ♥








                              ♥




                    HIHIH, kärleeek

- Typisk dag på skolan

Det var riktigt skönt att få sova lite längre idag än man brukar få göra skoldagar. Det känns verkligen som måndag idag, men nog bara för att vi var lediga igår. Kameran fick följa med till skolan idag, så nu kan jag bjuda på lite blandade bilder från dagen!
Jag låter bilderna tala lite för sig själva ;)


Söta bea idag, på väg till täby

Söta emma idag!

Söta cammi idaaaaaag :D





Marcus bjuder på en pose i förbifarten

...och det gör även emma och bea!


Plugg i klassrummet.
Emma ger en fin diskret pose så läraren inte ska misstänka något, heheh..


Påväg till livskundskapen, martin, oskar, martin, emma, bea och cammi!

...och vi får ju inte glömma mig och felicia!!


Påväg till tåget för hemresa. Söta wille och fille på bilden,
och runt hörnet kommer nico och jonathan.


Hej så länge!♥

- Dagens "slappa" outfit

Tänkte slänga upp en "dagens outfit" snabbt.
Idag blev det lite av de bekväma plaggen som man hittade i garderoben!


Tjock myströja från Esprit, Vitt basic linne från ginatricot, halsduk från ginatricot,
Leggins i julklapp, tjocksockar av gammelmoster. ♥

- it's fresh!!



Slapp dag idag, skulle in till täby för lunch, men orkade inte så jag gjorde lunch hemma istället! haha.
Annars har städerskorna varit här så det är spotless! :) Jag har hunnit plugga lite på företagsekonomin,
men orkar fan inte egentligen. Har ju redan G, men man kan ju alltid få bättre.. :)

Nu har jag även hunnit måla om naglarna, skönt!



Hejs♥


- where are you christmas?

Oj så skönt att få en extra ledig dag idag, men fett jobbigt att inte få sova ut. Är redan uppe på grund av att det ska komma hit städerskor och typ storstäda huset, och då kan inte jag sova. hahha. Vet inte om jag stannar hemma medans de är här, men annars kanske jag åker in till täby vid lunch eller så.
skulle kanske åka skridskor idag, men det blir nog inget då en del måste plugga istället.Kanske borde göra så själv också, företagsekonomi på onsdag (igen), men jag har ju redan fått G, så behöver inte vållplugga iaf. (:

Sitter och lyssnar på julmusik nu, så mysigt!♥


- Julkänsla



Har haft en mysig söndag, och det känns som lördag. Men det är nog mest för att jag är ledig imorgon!
Dagen började med ett besök på elgiganten i arninge med mamma och pappa. Där blev det lite storshopping, en ny liten dator att ha i köket, högtalare, skrivare till pappa, ny kamera och tillbehör till den. och en skarvslladd till mina högtalare. Efter besöket där åkte jag och mamam in till stan och gick runt och tittade på all julpyntning och i lite butiker. Det blev lite köp inför resan, och en enorm julkänsla av all belysning och julmusik!

Sedan bar det hem igen och nu är kemaran, skrivaren och datorn igång och funkar utmärkt! (; Nu blire det lite lättare att fota bilder till bloggen, mobilkaeror suger ju, och systemkameran är ju lite klumpig att ta med sig överallt. :)
Kvällen har spenderats hemma och jag bara tagit det lugnt ikväll.

Godnatt♥

- myskväll

Nu ska jag snart sova, men tänkte släga in ett snabbt inlägg här först. Ikväll har jag, bea, cammi och emma haft en lugn och mysig kväll här hos mig, pratat minnen, sällskapsspel och bara myst på. bea for hem vid halv 12, och vi gick då med henne till tåget. Det blev en mysig liten promenad, och det var inte så jättekalt ute. lånade cammis mössa då också, skitsnygggggg.. (; och mysig såklart! haha.   Sedan for emma hem vid ett tiden, och då var detr jag och cammi kvar då, vi satt bara och pratade, minnen etc.. mysigt!
Putnam lämnade huset för ett litet tag sedan, och det blir sova för min del nu. Imorgon blir det kanske en sväng in till stan, kanske cosmonova och tja.. får se helt enkelt. (: tar dagen som den kommer!!

Fick ett sms från cammi nyss också, aww.. :]
   så söt tjej

                                                                       puss&kram


- Pepparkaksbak!

åh det är så skänt med helg! få dova ut varje morgon och bara ta det lilla lugna. Idag blev det pepparkaksbak med pappa. Måste ju erkänna att jag inte var så jättebra på att baka pepparkakor, men om man jämför med pappa sa var jag ju nästan mästare! hahhaha, det var så kul attjämföra mina och pappas pepparkakor på plåten, det såg ut som om en fyraåring hade gjort några tillsammans med sin mamma,(pappa=fyraåringen, mamman=jag) ;D




min fina "bagar-kjol", hahah. pappa snodde förklädet så då fick väl jag ta kjolen!

I posten idag kom även tannbergsskolan skolkatalog! så den har jag kikat i nu på förmiddagen. Så kul att se alla där borta, se vilka klasser det blev och allt nytt folk man itne känner igen alls! haha :)

jag tycker att tannbergsskolans skolakatalog har en snyggare design än åvas.
verkligen lycksele♥

- not too far..

Nu är det den 4e december, redan! Tiden bara flyger iväg. Det känns som att det var nyss som jag fick veta att jag skulle lämna älskade lilla lycksle för stora stockholm, som om det var det värsta som kunde hända i mitt liv. Men det var ett drygt år sedan. REDAN! och det känns som att det var igår jag för första gången gick in på åva för att de vad som väntade de kommande 3 åren, men det var 3,5 månader sedan. REDAN! Det är nästan hemskt vad tiden går fort, men jag är tacksam för den. Jag har verkligen välkomnats här och det mest tack vare mina underbara vänner camilla, felicia, bea och emma. tack!
Jag verkligen trivs här och ångrar inte alls flytten. Men jag kan ju inte säga att jag inte saknar lycksele, alla mina underbara vänner som finns där än. jag saknar er så det värker, och är så tacksam för den tiden jag fick tillsammans med er, att jag fick lära känna er alla. Tack för allt. Jag tittar ofta i det fina album ni gjorde åt mig, så många underbara minnen med er som jag aldrig kommer glömma. aldrig någonsin.

Nu är det bara 2 veckor innan jag reser iväg till thailand. bara 2 veckor! kommer såklart sakna allt och alla, och hatar att missa hela 2 och en halv vecka av livet här, men jag måste ju ändå erkänna att de ska bli skänt att få komma iväg. Få lite tid för mig själv, få värme och vara med syster så som vi var förut. saknar dig!


älskade syster på mammas 40-årskalas. saknar dig! :)

sovgott♥


- didn't think you'd miss me

Dåligt bloggande i veckan, jag vet.. men jag ska försöka bättra mig och blogga ihärdigt nu innan jag åker iväg till thailand. kan inte lova något, men ni får tjata på mig om det blir för dåligt med uppdaterande. hahah


ligger just nu i sängen som vanligt, och ser idol. längesen jag såg idol och har inte alls hängt med den här säsongen, och det är redan semifinal tydligen. :) olle, minnah och jay.. hm, jag vet itne vilka jag skulle vilja ha i finalen, men jag tror i alla fall att jay kommer gå vidare. tycker nog att minnah ska gå vidare också, lit tattigt men hon var bra ikväll, eller den låten jag hört än så länge. hahah

Skolan i veckan har varigt bra faktiskt, hade spanksaprov i torsdags, och de gick väl hyfsat, hoppa på ett g kan man väl säga (; och idag var det historia redovisning, och jag fick godkänt i alla fall!! haha, men seriöst, vad har vi för historialärare? åååh, hatar henne ibland ;o man kan ju säga att jag är glad att redovisningen är över i alla fall! hahah :) 
har även märkt att man är med i skolans katalog 2011, för 95orna. hahah, skitsnygg bild också jue! xD
hemsidan är man jue också med på (samma bild), lite pinsamt ändå (a) hehhe

bjuder på en bild från felicias födelsedag!;


Hej så länge♥

Sitter hos felicia och ser 2012. Bea beord...

dsc02141 (MMS)

Sitter hos felicia och ser 2012. Bea beordrar mig att lägga upp hennes fina teckning till mig på bloggen, och då är det ju bäst att lyda. Haha blivit dålit med bloggande i veckan, men ska skärpa mig! Har haft mycket läxor, och det var spanska prov idag. Imorgon blir det redovisning på historian, medeltidens kyrka. Får hoppas på det bästa helt enkelt. :) nu ska jag återgå till filmen och det bra sällskapet. hej så länge! :D


RSS 2.0