- 28 februari 2011

Sista dagen i februari idag, känns bra! haha. känns väl itne så mkt men skönt att det blir mars för då blir det snart april och sedan åker jag til åre ;D och sommaren närmar sig!! :D:D:D blir glad av bara tanken!
Bowlingen ikv är inställd och blir typ imrn, fast i så fall efter min yoga som ha nästan glömde bort! ;o heheh, måste börja komma ihåg att jag alltid har yoga på tisdgagar!! även om det är lov.. tihii :p

Blir filmkväll ikv med mamma, och hon tar ledigt imrn för att var amed mig ;D Vi ska typ åra till Thun's i Faringe, typ en stor affär med lite allt möjligt. Lite Ullared-stuk fast inte lika stor och crazy, skulle jag tro.. hahah :p
Vet inte vad de blir för film ikv.. får se vad som finns på lager.
Och jag myser som vanligt i min OnePiece!! hihih.. ;D


Kram♥

- Monday morning

Klev upp 7 imorse.. hemskheter. Men städerskorna skulle komma så ville inte vara i huset. Jag följde mamma till jkobbet och här siter jag nu. Jag har skrivit klart min jobbasökan uppgift och skickan in den, och har dessutom skickan in bilduppgiften. Känns bra!! ;D Då ska jag väl bara ta mig i kragen och börja med Historian också, men det tar vi en annan dag.. hehehhe.. 

Snart tänkte jag äta lunch med mamma, och sedan tänkte jag åka in till stan och fördriva tiden. Kanske hitta nå fint eller så. (: ..och blir alltid lika irriterad på att jag alltid kommer på försent att jag behöver en sladd som kopplar ihop min tv till min dator. Måste ju kolla vad det är för uttag.. menmen, tar väl det en annan dag också! :)
Ikväll blir det nog bowling med klasskompisar, haha. Jag emma habbe och morris (; moihiihhi! jag ska äga sönder!!, och värma upp handlederna inför nästa omgång...

Vi hörs!! kram

- Fiffi Flodhäst

Morning sunshine!! ;D
tog en lång skön morgonpromenad med Rosa imorse, riktigt skönt! En positiv sak emd att ha hund är u att man tar sig ut, och solen skiner ju för fullt här och det är till och med nollgradigt!! :D kan inte bli bättre. 

Har just skrivit klar min skriftliga redovisning till bilden, min ''söta'' flodhäst! hahah.
har döpt henne till "Fiffi Flodhäst"!! :D


Nu ska jag försöka börja med Info o Layout uppgiften. Jobbansökan ska skrivas!!
får se hur det går, men det ska iaf vara klart på måndag, så lika bra att börja..
Önska mig lycka till!

Kram♥

- I'm BACK!!

YEEY, nu koms jag in på facebook igen. men du skulle bara våga göra om det linus.. det var en pärs! ahahha. underhöll mig med film, ut med hunden och matlagningen. Lite mys att va hemma själv, med Rosa.
Funderar på att starta en ny film, fast borde ksk plugga... men de kan jag ju alltid skjuta upp liite ;D hahah, bra inställning, javet! Blir nog en tidig kväll för mig, mår inte superbra ännu och vill bli superkry nu när det ju är lov!
Hoppas det händer massa skoj, mne ska ju iaf till Lycksele, och vad kan gå fel där liksom?
längtar!!


"OnePiece-Bild" från i lördags, mys med b-rudarna!!
Kramar, så hörs vi senare!!

- Fredagsmat

Idag fick vi sovmorgon för vi inte hade någon idrott, så jag började tio, och seda hade vi ingen Fe för vi skulle på teater. wiiie. Den va väl sådär kan man säga, hahah. " lektioner följde efter det, och sedan en till teater. Den var dryg om jag ska vara kort. hahah :p
Idag åt jag "Fredagsmat" till middag. dvs. fylld Lövbiff med pommes och tzatsiki för de som inte vet. Det var gott!! Kände för riktig mat även om inte m&p är hemma. (:

Kram

- Facebook Lockout

Jag är numera utestäng från facebook tills klockan halv tio imorgon.
Detta på grund av en idiot som hackade mitt konto - nämner inga namn.



Sitter i min OnePiece och surar, hahah. Men ska nog snart sova. har ju inget bättre för mig nu när jag inte koms in på facebook liksom. Imorgon skulle ja typ bowla men får se hur de blir! :p annars ska jag väl bara va hemma och ta de lungt. Försöka plugga lite och hinna klart med Info&Layout saken och kanske ekonomin. :p Eller i alla fall börja.

Ha en bra torsdagskväll allihop, uppdaterar nog imrn♥

- Vi vet att vi är snygga!!!!!!




Tjabba tjena hallå!!
Emma & Bea IN THA HOUSE!!!!!!!
Linni är så seg på att blogga så vi lägger in ett inlägg! efter detta inlägg kommer ni vilja att vi tar över linnis blogg för detta kommer vara så intressant!!
just nu sitter vi på bildlektionen och linni chattar med ***** och säger att hon vill ha hans korv i sig :S
under denna hääääärliga vecka så har vi varit med om mkt ruuuliga saker!! tex.... nää kommer inte på nåt :P
meeeeen på lördag händer de grejer!!!!! Beut (tv) ska åka på en lite trip!! mysigt värre!! vet att alla här hemma kommer sakna mig men de ska nog gå bra!! ge mig bara er adress så kan jag skicka ett vykort :D woohooo
Slemma (th) ska mysa i sin one piece som hon har i sina tankar :) hon ska vara hemma och längta efter Beut! :)
Inte för att hon är så mycket att längta efter :P

NU SKA VI TAGGA!!!! men vi kommer tillbaka PROMISE!!!!! för vi sviker inte våra fans!
PUSS PÅ RUMPAN!! <333333333

- OnePiece!!

GLAD CHEY HÄR JAO! :D
Just kommit tillbaks från stan, med EN påse.. en OnePiece♥
Åkte in med Bea och mamma, Bea skulle köpa en Onepiece, och jag skulle testa och se. Den Bea ville ha fanns inte, vilket sög. men den jag spanat in fanns, och den är min nu! :D Dock tycker jag synd om Bea som inte hittade sin.. :/
Mamma är i stan än, men kommer nog hem snart. Ska väl äta lunch nu, och sen kl.5 kommer my homies!
Ser fram emot tjejkväll ikväll, love U girls. ;D

min och beas muffins idag, fika på MuffinBakery!

ONEPIECE IN MY HEART

Myskraaam♥

- vill ha, vill ha, VILL HA!!

Imorgon ska jag åka in till stan med Bea och Emma vid 12. Vi ska in till onepiecebutiken och testa onepiece. är nämligen RIKTIGT sugen på att köpa en, och blir mer sugen för varje sekund! Bea ska köpa en imorgon om den hon vill ha finns där, men testa ska vi göra! är taggad!!
Imorgonkväll kommer även Emma, Bea och Cammi hit och vi ska ha tjejmiddag och myspys heeeela kvällen och natten. De ska sova här och vi ska se 127 hours, inständ 2 och massa filmer (enligt mig iaf)  :D hahah.
blir myys ♥
Det är den här Onepiece jag vill ha;
OnePiece Selbu
Kramar♥

- info&layout

Kult på lektionen
:D

- kvällspromenad

tog en liten kvällspromenad med hunden nyss. Det är ganska mysigt med mycket snö och kyla, även om jag föredrar sommaren till 99%. hahah. bjuder på lite pics;

mitt lilla busfrö!! :D
kramar!

- I think i wanna Marry you

Snackade med mamma idag om Åre, och hon skrev till och med in i almenackan att jag kanske åker första helgen i april! Det här bådar gott. yeeey!! Då hoppas jag bara att det går för de andra också, håller tummen och ber till gud! Idag ha ja varit förbi flygplatsen och hälsat på nåra riktiga norrlänningar, hahah ;) nä men pappa skulle till Alperna idag, med kompisar från piteå å så, men han kan inte fara idag för han är sjuk, men han far nog och möter upp dem senare i veckan iaf, och jag är inte bara liiiite avis. Är riktigt åk-sugen!! :D

Igår va emma och bea här, vi såg Instängd. eller tja, bea såg väl inte så mycket meen xD hahahhahahaa
förlåt bea (a) du är för söt.  Sen när vi va på ica drog hon (ännu) en tabbe, vi stod vid chipsen och hon ba; Åh kolla! Fredagsmix. Jag ba; ah, den ha ja smakat. Sen säger hon; Men, är de makaroner i den? ;o  HAHAHAHHA, de va skruvar, inte nå satans makaroner xD HAHAHHaha, asså bea!   förlåt igen, sötis ;)

Idag ska ja bara ta de lugnt, och har plugg att göra, as usual.. Ska försöka mig på Svenskan igen och sen kom ja på att ja måste läsa i historiaboken också. Jippiiee..........kuuult.....
men de måste ju göras! här skka vi itne klaga! tänk positivt! ;)
SEE YAAH

- blodgrape

Hej alla glada!
hahah, skrev nyss ett litet rim, men suddade ut det så ja ska verka liiite mendre "crazy" än vad jag är.. haha. Eller enligt rebecka i alla fall? ;o och, typ alla andra.. ;) hahha.
AJA, ikväll kommer emma och bea, och jag ska väl skart börja gå för att möta upp dem!

Jag idag;

åt en blodgrapefrukt idag, muums ;]

puss&kram alla glada!

- time for some sleep

Nu ska den här tjejer lägga sig och försöka få lite sömn.
GODNATT

C YAH TOMORROW!

- Yesterday

Som jag sa, lite bilder från gårdagen;
P..P..P..POKERFACE P..P..POKERFAAACE
och jag avslutar med en bild från företagsekonomin idag, uppgiften i Fe-boken hade ett hemligt meddelande.. ;)
kjaaaaaaamisar!

- Snöstorm i Stockholms-mått

Ja det är vad jag kallar dagen! eller speciellt morgonen och gårkvällen. Det har snöat konstant och blåst och alla bussar har varit inställda. Tågen har gått i snigelfart och oregelbundet, de gånger de kom. KAOS säger jag bara. Skolan kan absolut inte ha varit mer än halvfull idag. ;o Tänk att 30cm snö (om inte mer) bara kan komma sådär, och HÄR!?!?  aja, jag som trodde våren skulle komma snart även om det bara är februari, men nu äre väl bara att säga "hej mitt vinterland" igen. 

Vi fick i alla fall sluta en och en halv timme tidigare idag, lycka! men nog hade det varit skönt att slippa alla laktioner nog ;) MEN, man tager vad man haver! hahah. Nu har jag just varit ut med hunden, och skönt att det slutat snöa i alla fall! men nog fick man plumsa fram i djupsnön nog. brrr...  Skulle kanske åkt till danderyd ikväll, men känner ingen lust att bege mig ut i det här vädret, och käner att en hemmakvll är mysigt, mormor är ju ändå här!
Men nog hade det varit kul i danderyd nog.. ;)


Tänka sig, här var det asfalt en dag tidigare.. ;o
Jag idag, påväg hem efter skolan, när det värsta ovädret är över! yeey :]

Lägger upp lite bilder från skolan igår senare ikväll, kramar!

- Hammarhajen anländer

Slapp dag idag i skolan, först spanska som var riktigt kul med tävling halva lektionen. blir att plugga spanska så man kammar hem vinsten nästa gång, och blir rika på papperseuro. GO tem Linni&Feliicia!! yeey ;)
Sen vare iaf håltimme i ca 3 timmar, och sedan historia&handledning då man även fick läxa i Fe tills imrn ;o
MEN duktig som jag är så är jag redan klar med Fe läxan nu!!! och jag har dessutom gjort klart engelska essay som det är inlämning på imorgon! :D
Känner mig som en duktig flicka nu (:

Nu ska jag njuta och bada i min duktighet litegrand innan jag ska sova. Puss&kraam!

bjuder på lite flum kvällsbilder såhär från webbkameran! hahahahah ;)
HAHAHAHAHA, bjuder på en från skolan igår också ;)
THAT'S ME, cuuuutie.. NOOOT XD hahah
aja, nog med pinsamheterför ikväll, sov så gott alla mina små kycklingar!!!! ;D

Nu ska jag sova! Tänkte försöka sova li...

dsc00798 (MMS)

Nu ska jag sova! Tänkte försöka sova lite tidigare idag, så då lägger jag mig nu! Är ju inte helt frisk än så lite extra sömn skadar ju aldrig. Och imorgon har jag sovmorgon till tio, vilket gillas! ;D Bea tyckte att jag skulle blogga om hennes djur på bilden, så lägger väl upp den här bilden som ska föreställa hennes får-anka eller vad de nu är. Haha! Godnatt i alla fall, pusspuss


- Onsdag

Idag vare ju skola igen, som vilken annan onsdag som helst. Dagens favoritämne; BILD! hahah, vi håller på med lera på bilden, vilket är kult! och uppgiften är att vi ska göra ett dur som vi tycker berättar något om oss själva. Jag busig som jag är, gör en flodhäst! hahah, och den har onormalt stort huvud och gapar stort! Detta berättar att jag är stor i käften, typ! haha, vet inte om det stämmer till 100 % precis, men de får duga! ;D



Nu sitter jag i sängen och äter naturgodis, och ska väl snart försöka göra klart engelskan tills fredag.
myser i min Victorias secret-tröja! ;) hahah, den har asskönt material, men är väl inte den snyggaste precis! haha♥
Puss&kram.

- Sovgott

Nu hade jag tänkt hoppa i säng!
Sovgott♥

- Grattis!

Tänkte slänga in ett Grattis till min syster som fyller 18 idag!
GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN
och till körkortet!
:D

- Studiedaaaag :D

RIKTIGT skönt att få sova ut en tisdag bara sådär! Nämligen så har vi studiedag idag så vi är lediga, det gillas skarpt! Ska väl ta vara på dagen och faktiskt göra liite läxor, engelskan typ. men that's it! annars ska jag bara ta det lugnt och va hemma ;]

Inledde dagen med liten styling, hade tråkigt så gjorde det lilla extra! kuult

Jag idag!

Det kommer även bilder från Syrrans 18-års kalas i helgen, men det senare!
Ha en bra dag!♥

- Torsdag

Idag började jag 10 med bara 2 lektioner och håltimme! vilket var riktigt härligt! ;D
måste bara säga att skoldatorn är seeeg! dålig uppkoppling i skolan, men de är ju så många samtidigt så. :p hade med den idag, mne kom inte till så mkt användning. hade tänkt pimpa upp den med lite blingbling, me enligt stefan fick man tydigen inte de ;/ ska dubbelkolla! den är ju så tråkig annars!

På håltimmen idag stack vi in till täby!
idag inne i täby.

YEAH!
vi lekte lite med webbkameran idag också, hahah. försökte ladda ner ett webbkamera program igår, men hittade bara en försöks-produkt i 30 dagar. får duga för tillfället i alla fall! har ni några förslag annars då?? :)
KRAM

- kropplös!?

var bara tvungen att kopiera den här bilden från Camilla, och vända den upp&ned! hahahahhaha!!!
Det ser ut som att jag inte har någon kropp! som att mitt huvud bara är där, sen slut! ;D
HAHAHAHAHA

- ny dator


Idag fick vi våra datorer på skolan. typ installering i kanske 1,5-2 timmar ;o men vi slapp i alla fall engelskan och svenskan. och sen hade vi ingen företagsekonomi idag så man fick sluta direkt när vi fått datorerna! yeey!!
De är typ inte världens bästa, och inte särskild snygga, meen, de duger! bra att ha liksom! :)

Jag idag;

Ikväll ska jag försöka förstå mig på och installera mig själv i skoldatorn, och sen ta det lugnt!
kanske plugga lite historia också, men får se vad man orkar ;] hahah

puss&kram!♥

- ska vi leka!?

idag hade vi en slapp måndag för en gångs skull!! först 2 lektioner, sen en håltimme på 4 timmar. Då åkte jag, emma, bea och felicia till österskär och åt pizza på lilla bas. hahah. och ja, de va värt det! ;D
sen åkte vi hem en sväng, och sen när vi skulle tillbaks till mattelektionen vid 3 så hade den blivit framflyttad till 2 så den missade vi ;o Då for jag emma och bea till mig och lekte! hahah. vi tog finfina bilder med webbcam, och ja, var allmänt busiga. och speciellt de 2 som fjantade sig lite ;) hehehhe. men ja va väl inte heller helt oskyldig om sanningen ska fram (a) hehehe..

busbilder;



Nu ska jag nog snart sova, men har sovmorgon till 9.35 imrn så liite extra sömn får man ju! (:
godnatt bloggen♥

RSS 2.0