- New colour

Färgade håret ikväll. Mamma gjorde det på mig, och jag blev nöjd! Less på förra färgen som dessutom fick fulaste utväxten och såg risigt ut. uuush.. Men nu är det nytt och fräsch igen! Älskar nyfärgat hår!

FÖRE:                                                            
EFTER:


Inte så stor skillnad, men lite jämnare färg.

Kram♥

- Bio i söndags

Jag var med Bea, Emma, Cammi, Ragnar, Marcus & Johan och deras tjejer i söndags och såg bio! Vi såg Justin Bieber: Never say never 3D. Hade inte så höga förväntningar då han inte imponerat mkt alls på mig tidigare. Men efter filmen så blev han någon, min uppfattning förändrades då litegrand! Han e inte så pjåkig så att säga, om jag ska vara helt ärlig. Sen om man känner Bea och kan jämföra med henne så är jag väl inte i närheten av hur hon gilla han, hahah, men närmare! :p hahahahaah. (a)
Nej men jag kan rekommendera filmen även om man inte är ett fan (som bea är). Den är mkt bättre än Michael Jackssons film, mer intressant. Men den är ju lite mer som en intressant dokumentär. Men den får tummen upp!


sen måste jag bara fråga. Nån annan än jag som inte alls gillar hans skor? Visst de är verkligen hans stil, han verkar älska dem och de ksk är as sköna. men sååååååå fula!!! hahaahah ;)

Kram godnatt. ♥

- Nytt i garderoben



Sitter och lyssnar på mudik och ska snart traska iväg till stationen. jag ♥ sovmorgon!
ha en bra tisdag
KRAM ♥

- OP kweeel hos beut

låter bilderna tala för sig själva;











Kraaam!!

- Busiga småbarn..?

jag idag; körde på toffs.


och såhär busiga var vi busiga idag:  ;)



hahahah, kram♥

ps. och sen får man ju inte glömma surgubben som kom och skällde på oss sen xD hahhaha

- Bakarsöndag

Idag har jag bakat! och det blev semlor. Gjorde mina egna bullar och sen fyllningen. Gick efter ett recept på bliminjäst.blogg.se.

Ska snart smaka dem, är fortfarande mätt efter middagen.
Ha en mysig söndagskväll!

- I've been down, but I'm back in the Magic Zone

Dagens dresscode, (;

.                                                 (klicka på bilden så blir den större)
älskiii♥

- trodde det var vår..

ÄNTLIGEN FREDAG, men blev inte glad idag när ja såg att de har börjat snöa igen! Så självklart fick man gå hem i snön och frysa.. men som tur var hade jag tagit vinterjackan idag och inte vårjackan som jag hade på mig igår. Jag som verkligen hade börjar tro att våren kommit(och sommaren var närmare) men ikke!! men jag får väl stå ut ett tag till dååh, hehe (;
Rosa var verkligen på bushumör idag också, hahah. försökte fota henne när vi va ute, men hon kunde ju knappt stå still! så alla bilder blev typ cp (som ni ksk ser) ;)

jag i det hemska vädret. gillar inte snö just nu.. haha

mitt lilla buuuusfrö (; hahahah
och den här, haha. hade fått henne att sitta stilla i en sekund, men juust när ja ska ta bilden så springer hon såklart iväg. surprising? noo ;) men ja gillar henne ändåå! ♥

Nu ska jag snart åka till Bea, där det serveras fredagsmat!! :D sen sticker vi ut. C yaah!! ;)

- Dreams and Lies

Jag sitter i bilen påväg hem från Åre nu. Syster lämandes på östersunds busstation vid 3 idag, och jag har suttit här i bilen sen kanske halv 2 nu. Liiite less men de går bra. Har det ganska mysigt här bak, heheh... Har hunnit skriva klart min historia faktiskt som jag egentligen skulle gjort klart på vägen TILL Åre, menmen.. jag är ju typ lat så gjorde inte hela då. hehe, men nu är den klar och inskickad iaf! Har även hunnit se en film och ska nog snart starta en till. börjar bli lite långtråkigt och är typ inte hemma förrän om 2 timmar(enligt astrid) såå.. :)

Bjuder på lite bilder från igår & idag;
det var i ett av de här husen/lägenheterna vi bodde i. (i mitten av bilden just nedanför tottbacken). Och även i ett av dessa ska jag bo nästa gång jag ska hit! shit vad jag redan längtar!  det kanske blir zipline då också. taggad chey!! ;)
tidigare idag, i bilen. redo för hemfärd! :)
hoppas ni haft en asm helg, det har jag! yeey. kram!!

- Talking to the moon

är just nu i Östersund på busstationen och väntar på syster som ska komma när som helst! myser ofc i min onepiece!! :D  nu vill jag bara komma fram och sen sova. riktigt taggad på att åka imorgon, och soooft att slippe lite skola iaf. :)  måste även göra klart historian antingen ikv när ja kommer fram eller imorgon när jag inte åker! Har hunnit se en film, New York I Love Ypu, och den va typ dålig. ;s haha. blir ksk en film ikv. men får se. slut batteri på min dator så sitter på mammas nu.


Kram!


- Iväg till Åre!

Nu sticker jag snart till skolan för att ha Spanska, sedan hem igen vid ett tiden. Åker nämligen till Åre vid 2, bil... :p Får hoppas datorbatterierna håller till 2 filmer eller nå sånt ;) hahah. Ska även göra klart min historia då, (och nej ja pluggar inte varje dag, hahah) (;
KRAM♥

- 6 mars 2011

Då hade lyckseles vårmarknad gjort sitt, lite besviken. Saknade vårrullarna! och grillspetten tog ju slut justnär ja ville ha ett :( illa.. menmen, man ska väl inte klaga. Får längta tills nästa istället!!
Jag sitter just nu i syrrans mysiga etta och håller på att försöka packa ihop allt. Flyget går 16.55 så ska väl åka härifrån halv/kvart i 4 nånting.
När ja landar i huvudstaden blir det att åka till uppsala på kalas, sen hem och sova! Måste ju vila upp mig tils skola imorgon, känns en aning drygt om jag nu ska vara fullkomligt ärlig (; hahah

Tack för helgen!
Kommer snart tillbaks igen, saknar er!

- lördaag!


Heej, just gjort mig redo för sängen!! Idag slappade jag hela förmiddagen, sen skjutsade jb mig till rebecka, där matlagning väntade. muums!! Sedan for ja till Alexandra och va där ett tag, sen typ ut och in lite här och där (; haha. Blev såklart "nattpizza/kvällspizza" idag med, man passar ju på! och de är ju så goottt!!! :D:D







Såhär såg jag ut ikväll;

lånade linnet från syster, shorts från jaspal@bangkok och strumpbyxor

Kram och godnatt!!! (: 

blir snart att sova, men just nu är de lite folk här så får väl vänta lite till (; hahaha
men he ska väl gå bra! ;D



- Nattpizza

alltså, ett sanningens ord; "Nattpizza är bäst"
Åt på Laponias, kebabpizza! med Rebecka, Nina, Robin, Pernilla, Madde och Malin. Inte helt fel om jag får säga det själv. Innan hade vi varit på marknadsdiscot(som var lite lame xD) och innan de va vi hos rebecka och myste på. Robin färgade även håret, blev BRA! ;D

Hårfärgning på Robin. Från blondin till brunett!! 


TORKAT RENKÖTT!
var bara tvungen att smaka en bit, och blogga om det. muums!! ;D


Jag och Malin på toan vid discot, buusiga och påväg därifrån. hahha 


PIIIZZAAAAA!!!!! :D:D




skakbilder på laponia. hahha. made by malin!
Malin, malin&madde, Pernilla, Madde, Jag, Nina, Rebecka och Robin!!

KRAMAR


- Fredag kväll

Nu ska jag snart ut och va med vännerna efter en god middag med syster!
Såhär ser jag ut ikväll;
lånade tröjan av syster! ;D tack!
och så en suddig bild på jag och syster;
heheh ;]
KRAMAR, höres&synes!!

- 4 Mars 2011

haha, somnade med datorn i knät igår, snacka om trött chey.... och jag som just lärt mig att man ska stänga av den en timme innan man ska sova.. ;o men ikke.. haha. Men de va skönt att somna tidigare, vaknade ju faktiskt halv 6 igårmorse!! men nu har jag vaknat, tagit en dusch och piffat till mig litegrand. Rebecka kommer förbi snart och vi ska dra ner på stan. Marknaden har börjat!!!! ;D
såhär ser jag ut idag;

Kör på enkelt idag, hoppas på fint väder också!

KRAM

- Bildbomb från backen

Bjuder på en bildbomb från backen ikväll.
Jag, Rebecka, Nina, Tove, Malin, Pernilla, Amanda, Emelie, Robin och Hanna åkte som de eliterna vi är.
(känner förövrigt att jag tappat lite av mina skillz, men aja. kan iaf svänga någorlunda. hahhaha)










LIFTKORTEN, hahha. Man kan ju inget annat än gilla, nästan ;)



Kramar från Lycksele!

- trött chey

Heluuu
Nu är jag på flygplaten, astrött. Men lycksele är värd den tidiga uppstigningen. Mitt plan går om en timme och jag har inte s mycket att göra just nu. Sitter och lyssnar på musik och tittar på folk. Försöker också komma på vad det är jag kan ha glömt, brukar ju alltid glömma någonting.. hmmm!
När jag kommer fram till lycksele sticker jag och joinar Rebecka för lunch nånstans, troigtvis sibylla lr nå (; Sen följer jag nog henne till tannen och hälsar på en stund. haha. Sen ikväll blir det en sväng till backen, taggar! kommer ha tappar alla mina "skills" på brädan, om man ens kan säga att ja hade några. haha. Men det ska bli asm! (;


Hoppas ni får en bra torsdag(som förövrigt känns som en måndag)

- Filmtips

Igår såg jag Burlesque;
Kan ju bara säga attt jag gillar filmen! Rekommenderar den.
Den handlar om en tjej, Ali, som flyttar till L.A. för att få igång sitt liv. Hon letar jobb, men hittar inget när hon en kväll passerar en klubb som heter burlesque. Hon går in och fascineras av det hon ser, tjejer som dansar i glamourösa scenkläder, sexig dans och musik. Det är precis vad hon vill bli, hon vill också vara där uppe på scenen. Sedan får man följa hennes väg från att vara servitris på klubben, till att bli stjärnan och centrum i alla uppträdanden. Samtidigt som man får se hennes framgångar lurar även ett ekonomiskt problem i bakgrunden som riskerar att klubben stängs ned. Vi får också följa Ali's kärleksliv och privatliv i filmen.


I förrgår såg jag och mamma Black Swan;

Den var lite svår att förstå i bärjan och en bit in i filmen, men sedan när man väl fattade så var den überbra!
Vill se den igen snart, men ska inte nöta ut den. Men jag rekommenderar den starkt. Huvudpersonen, Natalie Portman, vann en oscar för bästa kvinnliga huvudroll i år när hon var med i den här filmen. 
Den handlar om en tjej, Nina, som dansat balett hela sitt liv och hennes mål har alltid varit att bli bäst. I filmen får vi se när hon går på en audition för att vara med i pjäsen "Swan lake". Hon får huvudrollen och blir självklart förvånad. Vi får följa hennes resa fram till den dag de ska ha premiären för pjäsen. Hon har både vänner och rovaler, men får svårt att skilja på vilka som är vilka. Hennes liv är inte heller vanligt utan konstiga säker händer. I slutet förstår man varför och vad, vi får veta hur hon mår och hur hon känner sig. 
Vill inte avslöja för mkt om filmen, men som jag sa. Den är riktigt bra!

- The day before Tomorrow

Jag tog sovmorgon idag, och har bara tagit det lugnt. Börjat packa lite tills imorgon då jag flyger till Lycksle. Planet går 9.00 och jag landar där 10.25 ungefär. Kommer däremot åka till flygplatsen mycket tidigare med mamma för hon måste hinna till jobbet, så det blir en tidig morgon.. :/ Tar nog med mig datorn till flygplatsen så jag kan fördriva tiden med något, men det ska nog gå bra!
Bättrade på nagellacket idag, slarvade lite igår. Målade även tånaglarna i samma silvriga ton xD haha. Har man tråkigt så har man.. hehe.. Nu ska jag försöka packa ned det mesta i väskan så det är klart, skönt att ha gjort bort. Måste även städa lite, vill ju inte komma hem till ett stökigt rum heller.


Jag ser förhemsk ut idag, så det fick bli en bild från backen förra vintern.
Jag drar med mig brädan upp imorgon också, och det blir backen imorgonkväll. GILLAS!!! :D


Kommer lägga in 2 filmtips vid 5. Tidsinställt. 
kika in då (;

- Jag idag

på väg till Yogan

Nu ska jag iväg till bowlinghallen snart!! Kör på nya tröjan.(inte på bilden)
C YAAH

- 1 Mars

Idag tog jag sovmogron till 11.  Sedan en skön dusch och sen bar det av mot faringe, Thun's. Det var väl bra priser och de hade ju en del bra saker, men de kändes lite B och låg inte så bra till.. :p Blir inte någon tur tillbaks dit än på ett tag, hahah. På hemvägen stannade vi till vid InfraCity och sedan pkte vi till Stinsen. Där köpte jag ett skidfodral som kommer behövar i helgen och til åre!! :pp längtar!!




Jag köpte ett linne och en tröja på Thuns, och även 2 nagellack och en mascara. Testade ett av nagellacken nu, Love it! ;D men nu ska jag snart iväg på Yoga och sedan bowling med klasskamrater!! Kult kommer det nog bli, Jag och Emma ska äga sönder killarna (vi hoppas på girlpower), haha.
Kram!!

RSS 2.0