Hej bloggen! Haha. Just nu sitter jag i bi...

bild-0338 (MMS)

Hej bloggen! Haha. Just nu sitter jag i bilen på väg till uppsala, där vi ska lämna rosa över helgen. Sedan ska vi direkt till arlanda för att flyga till luleå. Där ska jag mamma och pappa sova hos farbror ola och hans familj, för att imorgon åka vidare till piteå. :) det blir inte mycket uppdaterande här i helgen, men ska försöka! :) mitt mobilbatteri tar snart slut, men jag hinner slänga in en bild från dagen! Haha. ha en bra helg allihop! kram linnea!<3


- kortspel och mästerfotograf

Här kommer lite bilder från idag. Marcus gillade min 1.3 megapixel kamera och tog några riktigt fina bilder! Hahaha   detta var när vi spelade kort på lunchrasten/håltimmen. :)






Awesome bilder jue ;D
hahahahha

GODNATT!♥

- shacke ♥ putnam

shacke och putnam är äkta vänskap, och äkta kärlek!
En gång vänner, alltid vänner - som en klok vän skrev till mig idag!


Idag har  jag och cammi varit på lite fulmhumör, och jag har skrattat till det mesta, men det är bara kul!
Vi fick itne tillbaka matteproven, men kanske får dem på onsdag. (: På onsdag blir det också en sväng in till stan med cammi och fille. Emma och bea stannar ju i skolan på extralektion (; heheh, kul att retas lite..
      Nu har jag ätit lite godis, men mamma kom och tog godispåsen ifrån mig för ett tag sedan :(
      Men nu ska hon och jag fara och beställa pizza! Blev så sugen där det är det enda emma och bea pratat   
      om hela eftermiddagen, nästan! hahah :) men gott blir det!

iväg till pizzerian!, hej så länge!

       Slänger nog upp några fina bilder från dagen senare! mästerfotograf marcus jue, hahahha!!

- lördagskväll

Kvällen började med att Bea och Emma kom hit till mig. Vi hade itne så mycket för oss, och sen kom en oväntad knackning på dörren... hahah, och sedan såg vi en heeemsk figur i fönstet på bakidan, haha!!! vem kan det ha varit som stod där i mask, om inte camilla! hahh (: det var så kul, emma och bea var ltie smårädda medans jag bara låg på golvet och asgarvade!! hahahahahaha!! Sedan fortsatte set så ett tag, jag och cami garvade åt nästan allt, och vi var så trötta, medans emma och bea stämde in ibland, men oftast trodde va var lite smågalna ;) haha.
Sedan startade vi filmen Dear John, inte för att vi såg så mycket av den men, den är ju alltid bra!

Efter typ nästan hela filmen så kom claes och hans kompis hit, och i samma veva for cammi hem.
Vi tittade på tv och pratade, de stannade inte så länge, men ett tag, ganska mysigt! (:
      och claes, jag är bäst! ;)

Nu ska jag snart sova om jag kan, är inte så trött, men känner att jag inte gör så stor nytta när jag är vaken så..
imorgon åker jag mami och papi till stället där rosa ska vara när vi åker till thailand, det vi trodde vi skulle göra idag men som blev helt fel! hahah, men imorgon ska vi dit i alla fall! sedan ska jag bara vila resten av kvällen!♥

Sovgott♥

- Update, lördag

Jag skrev i förra inlägget att vi skulle besöka stället där min hund ska vara när vi andra reser till thailand, men så blev det inte. Mamma hade växlat om dgarna, och det är imorgon vi ska dit. haha. Men iställer för att sitta hemma ock tråka så åkte jag in till station, där winter jam höll på! Var där med Felicia, hennes kille och 2 av hans kompisar. Där var vi ett bra tag och tittade på snowboard-,skidor- pch slalomtricks! det var bra :) men man började frysa ganska mycket, och mina fötter var typ isklumpar, haha!
Vi värmde oss med små värmekuddar där borta, och hela vägen hem också. :)

Ikväll vet jag itne vad som händer. Bea och Emma kommer hit snart, så får vi se vart vi tar vägen sen. (:
Kram♥


- Nyvaken

Jag har just vaknat och ligger kvar i sängen, med datorn i knäet. Igår var jag iväg till vallentuna där jag följde med fille till wille och va där med några av hans kompisar. (: Vi såg film, pratade lite, etc..  en lugn kväll blev det! kom hem där vid ett, chattade lite och sen somnade jag vid halv 3 kanske.
Igår hade vi även matteprov i skolan. Skönt eftersom vi slapp både historian och engelskan! jobbigt för att det var matteprov...  Det gick väl sådär, hoppas man klarade det i alla fall.. :)

Idag ska jag iväg med mamma och pappa och se stället där Rosa ska spendera jul och nyår, medans vi andra är i thailand! Hon ska bo hos en familj med 2 andra welshar, så det bli säkert bra!



Nu ska jag masa mig ur sänger och få i mig lite frukost, ha en bra dag!♥

- Onsdag

Det var sååååå skönt att få sova ut i morse! Sov till halv 12, vilket saboterade min plan att vara i skolan kvartöver 12, men jag var där halv ett i alla fall (: Då gick jag, cammi, bea och Emma på mattelektion men det sög.. Vi fick typ ingen hjälp och det var tråkigt, så vi stannade i kanske en halvitmma sen gick vi ned och spelade kort i ett bås istället! mycket roligare! Dessutom hade jag med mig egen kortlek idag, skolan kort är ju så äckliga.. ;o hahah, men skönt med nya och fräscha kort idag i alla fall!
Efter en omgång sjuan, en omgång dam och en omgång vändtia tröttnade vi och for hem med tåget som gick 14.01. Skönt att komma hem vare, och då gick jag såklart till datorn direkt ;)

Som ni säkert försttått så var dagen riktigt slapp, men det ska nu ändras.. Måste fortsätta med min affäridé nu, den måste nämligen bli så gott som klar idag eftersom det är deadline imorgon! (:
Önska mig lycka till


Körde på svart/rosa idag. Mammas skjorta, svarta legging och svart linne.
Ha en bra kväll♥


- We R who we R

Jag har suttit med mitt företag och affärsplanen hela kvällen, och nu börjar jag bli less! men har gjort lite framsteg! ska jobba lite mer inna det är dags för sängen (:
Fick också just veta att det blir sovmorgon till 12.15 imrn ist för 10 och 8.20 :) wiie! det blir skönt alltså! (:
då blir det kanske en halvtimmes matte, får se vad man orkar.. men måste också läsa samhälle texterna...

just nu sitter jag och äter satzumas, muums! ;D och nu ska plugget fortsättas göras.. ;p
jobbigt, men måste göras.. ;p
wish me luck

                                                                                       You know we're superstars
, we R who we R.


sovgott♥

- Sleep tight

Har suttit och jobbat med en logotype till mitt företag halva kvällen, och pappa ska ta med den till jobbet och få lite hjälp med den så den bli bra, hahah. annars ha ja skrivit nån till mening typ ;) Måste verkligen plugga imorgon, göra klart det mesta då! För den ska ju in snart!! ;o

Nu tänkte jag snart krypa ned i sängen med datorn ett tag kanske, och sedan slumra in.
Sovmorgon till 11 imorgon, så det blir skönt att få sova lite längre! och nu ska larmet minsan ringa rätt tid!
Sov gott♥

Bild på mig och bea idag,

heheheh, beautiful♥

- so good, almost great

Idag var skolan typ bäst? nej men råkade först försova mig lite så "slapp" lite av spanskan. klockan på samsung hade ju inte ställt om sig ;o Aja men sen efter spanskan och sen historian så fick vi sluta, För samhällskunskapen hade vi inte, och vi slapp matten, för annars hade vi haft typ nästan 4h håltimme! så istället slutade vi vif halv 12 idag :D
Efter skolan så for jag bea och emma hem till mig iaf, fille och cammi va tråkiga och ville inte förlja med :(
Vi bakade iaf chokladbollar ;) och de blev goda! lite mkt kakao ksk bara, heheh..

Snart blir det mat, gott!!♥




Bakning på G





- Slapp söndag

Idag sov jag ut ganska länge för att vara jag, och sen dess har jag varit förbi intersport en sväg med mami och papi. Där köpte vi en McKinley väska xl 70L typ, haha. Den ska packas i till thailand♥ och sen ha vi en 65L som vi lånat från moster. Hoppas man klarar sig på det lilla då, 4 pers och 2,5veckor (; hahah. Wish us luck..
Köpte även ett par träningsbyxor typ, orkar inte stå med mjukisbyxor varje fredagmorgon, och mycket skönare att träna i dessa säkert, blev adidas :)

 kass bild ;p I know.

Nu ska jag bara slappa hela kvällen, eller tja.. ska försöka göra lite på affärsplanen. ;p får se hur det går! får tjata på min själv litegrand, måste ju sätta igång faktiskt!! :)

Ha en bra kväll♥

- pokerface

ja ikväll blev det lite poker innan alla for hem, och de gick ju fysat iaf ;p men innan det så spelades det ite tecken,, och bea och emma vann, som vanligt, men marcus och viktor va ganska bra ikväll så nästa gång tar de dem kanske! (; hahah. vemvet....
Innan kortspel såg vi film, the mist. Själv tyckte jag den va dålig men t.ex marcus tyckte den va bra, så vemvet, ja va inte så insatt. Slutet va ju lite bittert ändå, hahah..

De for väl hem där vid elva, halv 12 eftersom emma och bea skulle va hemma tidigt och då for de andra samtidigt, mne ja ha sett lite tv och surfat runt lite på internet här tills nu.
Snart ska nog jag siva också, behöver lite mer sämn inatt tror jag! ;)

                                    Godnatt♥


Tänkte även meddela att min mpbil har damp just nu. Skärmen mår inte så bra!
 Så jag är nog lite svår att få tag på, som alltid ;)


- that little mouse

IGÅR...
...var jag emma och bea hos viktor med honom marcus och jason. Vi började med att se en film, paranormal activity 2, och ja kan bara säga att ja ade förväntat mig att det skulle vara bättre. Inte läskig allt typ, och tog slut när det kändes som att den precis börjat. Ettan är bättre även om den itne är den bästa heller. ;p
  Efter filmen gick vi ned och bytte om till bikini (han har stort hus, och fint!) och gick sen ut till jacuzzin. Där satt vi i säkert 3 timmar kändes det som! Men de va bara mysigt, och lite snöbollskrig va ju kul även om de blev kallt om fötterna när man sprang på snön, hahah! men sen böev vi lite less så vi gick upp och duscha av oss och sen satte vi på en ny film, eller tja, rätteare sagt 2 filmer men bara början av båda. heheh. ;p
Klockan hann bli halv 4 innan vi var hemma hos emma igen, och då gick ni nästan och lade oss direkt!

En mus vi träffade på väg till viktor;


vi tyckte den va jättesöt ;)


Ikväll blir det lite folk som kommer hit, men ja vet itne riktigt vilka ännu. Men i alla fall bea, emma viktor jason och marcus ska komma, sen vet ja inte om cammi och pontus ska, och sen nå fler! ;p får se helt enkelt!

                                            Ha en bra kväll allesammans♥

- Fredagsmys

Idag ade vi vårat FeA prov, och jag hoppas att jag klarade det! men det är i alla fall skönt att det är över! Detta ska firas (; hahah, men inte riktigt än, då jag har affärsplanen kvar att göra.. /; tråååk!



Min söta kusin sanna har kommit hit nu, och vi har just ätit hemgjord hamburgare (a) gottgott!
Nu ska jag byta om, sminka mig, etc, helt enkelt förbereda mig för en filmkväll med kompisar! Kanske blir att bada också, men de får vi se ;) Men jacuzzi lter ju lite mys ändå, heheh ;p

                       See you later, alligator!♥


PS. min mobil har lite damp, så ni veet ;/  
      blir väl att lämna in den, igen, snart ;p

- Pluggkväll

Jag har pluggan nästan hela eftermiddagen känns det som, även om det inte är sant. Har även chattat, sett ikapp paradise etc, men jag har pluggat!! men jag fattar typ inget än,.. Ska göra lite uppgifter med pappa nu och se om jag förstår bättre efter det! (:

                                                          Ha det bra♥


- like a go-go girl!

Hade på mig nya strumbyxorna idag, och den hyfsat nya tröjan. Den är såå mysig! Sitter nu och lirar lite tetris, heheh, och chattar lite, men snart måste jag börja plugga på företagsekonomin igen. Måste verkligen klara provet imorgon! ska läsa kap. 6-7 och sen läsa igen alla sammanfattningarna och skriva om dem lite. Sen göra  de där "typiska provfrågor i ekonomi" som finns på portalen. Sen är det väl bara att se hur provet går.. Pappa får nog hjälpa mig förstå lite bättre också (:

 Linnea idag!


Idag på håltimmen spelade vi kort, haha. Det har som blivit en tred nu så luncherna. Fört vare jag och felicia mot emma och bea. såklart vare emma och bea som vann, hahah, nästa gång tar vi dom fille! Men sen bytte va lag så jag och emma mötte bea och fille, men då vann jag ju itne heller såklart.. Jag måste verkligen vara dålig! ;o men jag kom ju ikapp lite i slutet, och då var jag bra! :D wiie,

Plugg nu då, hejs!♥


Måste bara lägga upp den här helt störda bilden på min pappa!
hahahahha, så otroligt normal familj man har, älskar den!
    hahahhahhah!!

- godnatt ♥

Jag som skule lägga mig senast halv 12, vaken än..
bäst att avsluta här på datorn och försöka sova nu då :)

  Godnatt allihopaaaaaa♥

- Today, it's snowing!

Har just suttit och försökt plugga in lite företagsekonomi i min redan överfylls hjärna. Lite har fastnar, men säkert bara en hundradel av allt vi ska kunna.. nej fy det är ju så tråkigt också! Nu orkar jag inte mer ikväll, utan ska nog sova tidigt ist och få mer sömn är jag brukar (:

Skolan idag var bra, as usual typ. Vi hade livskunskap sista lektion och det blev massage! haha. Var ju skönt, men fick ont i händerna och sen vare lite kul till och från, hahaha (;
Snöstorm hare varit idag också, nollgradigt i luften, men snön har bara vräkt ner och vräker fortfarande ner! Det är säkert en decimeter, och vägen hem frpn stationen var inte kul. Gick i 9cm klackar i ca 5c snö och såg säkert ut som bambi på hal is xD hahah. men skönt vare i alla fall att komma hem!
hoppas det har slutat imorgon i alla fall :)

Dagens outfit;

kass bild, men orkade inte ta en så noga (:
leggins med ormskinnsmönster, ett avrt och ett vitt linne från hm och gina. Skjorta med volangen ur mammas garderob. Halsband som jag fick av olivia och elvira♥

Nu ska jag krypa ned i min säng och se om det är något sevärt på tv.
Sovgott♥

- World is upside down

Var så trött imorse, så på skolan blev jag helt hyper. Skattarde åt allt och bara allmänt glad och jobbig kände jag mig. Det är lite så än, men inte lika extremt, haha! Just nu sittrer jag i sängen och försöker komma igång med Affärsplanen vi ska göra, men det går ju inte sååå bra. hah. Har skrivit en mening i alla fall! haha. Men det är så tråkigt och drygt! myket roligare att chatta! (:


Linnea in action ;) hahah

Ha en bra kväll ♥

- Bedtime

Ja, nu har jag sett klart EMA och ska få mig lite sömn. Måste ju kliva upp tidigare än man är van vid nu, eftersom skolan tyvärr börjar om imorgon. Men jag har gjort historian klart igårkväll, och är nöjd med den! 

Galan var riktigt bra, lite dryg ibland, men annars..! :)
Man är ju inte precis förvånad över att en del artiskter kammar hem priser, t.ex. lady gaga, justin bieber, Ke$ha etc.., men det är ju lite småkul att paramore fick sitt första tv-pris och att ett helt nytt pris - globe icon - har kommit till, som även tillgavs Bon Jovi.
Kul med liveuppträdanden, riktigt bra, och mäktig arena i Madrid. Kul att de va i Puerta de Alcala också!
Jag personligen gillade Ke$has uppträdande mest, bra korrigerat och mixat, och jag gillade färg och ljuseffekterna, speciellt färgerna de hade på kropparna som lös i mörkret, heheh (; Jag gillade även Bon Jovis avslut, man kan ju aldrig säga att de är dåliga liksom! (:


            Godnatt alla söta♥

- Dags att se upp!



Hahah, ja sant, för Linnea har börjat övningsköra! är inte ute på vägarna än, men snart - och stockholmstrafiken är nog itne att leka med, hade hellre börjat i lycksele! hahah :) Men har kört 2ggr på parkering, och det går riktigt braaa!! ;D är faktiskt riktigt roligt, och om jag får säga det själv så är jag lite av en naturbegåvning (; hehe, har inte fått många motorstopp alls jue! :D wiiie!!.

Nu sitter jag och se EMA på MTV, fattar inte hur bieber kunde vinna "best male", han är ju en pojke, ingen man ;o ahah, men det är bra jue, bruker itne se det egentligen, men tänkte att måste ju se någon gång ;)
Så, nu ska jag återgå till det, och till min kära godispåse!

ps. på tal om godis, måste verkligen börja tänka på vad jag stoppar i mig! haha, och börja träna.. ;o har typ lovat mig själv (och mamma) att börja träna, typ simning på tisdag, och träningscykla på orbirtek och sen yoga etc.. på torsdag, men får se.. ;/ är ju dålig på att ta mig ivåg själv. ;p menmen.. får peppa mig själv helt enkelt! :)

Aja, hejs♥

- Dagens outfit

Tänkte lägga upp en dagens outfit;

•Den nya, mysiga tröjan från Esprit, 299:-
•Vitt långt linne, från H&M, ca 99:-
•Svarta leggins med läderdetaljer på sidorna, från ginatricot, ca 249:-
•Vit halsduk från ginatricot, ca 199:-
•söta svart/vit randiga sockar, lycksele marknad ofc!!


               LOTS OF LOVE..

- Adventures

IGÅR...
...var det skönt att sova ut ordentligt på morgonen! men sedan bar det in till stan. Syster och pappa skulle splea Squasch och jag och mamma gick en sväng på stan och tittade i lite butiker. Jag kom hem med en ny tröja från Esprit för 299:-. mycket nöjd! (:
Innan vi for hem satte vi oss på Espresso house och tog en fika!
Gårkvällen slutade med ett Iron man matathon, ettan och tvåan. Sen satt jag vid datorn och gjorde lite läxan innan jag slutligen bestämde mig att sova, haha, och då hade klockan redan hunnit bli halv 3 ungefär! ;o


På Espresso House.


IDAG...
...for vi till hagaparken, promenerade runt i parken och vid slottet, sedan blev det en fika och gå en tur i fjärilshuset. Tog en massa bilder där inne med mobilen, så lägger upp lite bilder;






Fåglar, fiskar, fjärilar etc..

Efter fjärilshuset for vi en snabbis till täby, Jenny for in på kicks och jag på lindex. 
där köpte jag ett par nya strumpbyxor! Inte de jag skulle köpa egentligen, men dessa blev det;

När vi kom hem igen så for jag och pappa till Arninge och letade upp en hyfsat tom parkeringsplats, och jag övningskörde för första gången! det gick faktiskt riktigt bra, tycker jag själv. Fick inte många motorstopp, och jag krockade inte, så.. över förväntan! haha. :)

- Old memories!

Ja, dåligt med uppdaterande här, men jag har tagit vara på min tid här uppe. :)
Såhär här mina dagar varit;

I söndags var jag och nina has rebecks och skulle se letters to juliet, haha, men sen märkte vi att filmen inte hade något ljud-bara bakgrundsljudet fungerade. haha! så vi tittaade på tv, pratade och lyssnade på musik istället. En myssöndag heltenkelt. Kom hem vid 11-12 tiden kanske och satte mig själv hemma och såg letter to juliet, och den jenny hade laddat ned fungerade perfekt. haha. Det var en bra film! Efter ett tag kom jenny och anton och var här ett tag och vi gjode väl inte så mkt förutom att chilla, sedan for de iväg igen, men jenny kom ju hem igen såklart ;)

I måndags var det singstarkväll hos rebecka, det var hon, jag, nina, emelie, michaela, hanna, kajsa och anna som var där. Vi tittade och runt på datorn om vad man skulle kunna klä ut sig till på halloween. haha, blev många förslag, bra och dåliga, och vi hittade några riktigt roliga bilder på pikachu på datorn-hahaha!!
Måndagsmorgonen inleddes med film, och ingen mindre än titanic.  
Blev även att sova ensam i lägenheten då jenny for och sov hos patrik. :)

Igår åt jag och syster pasta på knut'n och det var riktigt mumsigt! :D och jag har nog aldrig ätit så mycket på länge ;o haha, men på dagen var det fika med vännerna på stan, det blev jag nina rebecka och malin, mysigt! vi satt på duvan, och jag njöt av en muffins ;)
På kvällen var det hockey! A-lagets första hemmamatch, mot arvidsjaur. De låg under med 2-0 i första perioden, men kom igen i andra, och regerade i 3e. Ställningen blev 8-3, så snyggt spel i slutet! Och umgänget var great! ;) Gamla minnen får jag från ishallen. Måste ju se nån till match här, men inte det här året tror jag.. :)

Idag har jag  och syster städat lägenheten och packat, den ser ganska fint ut här nu ;) blir lite mer städa innan vi åker bara, men bara småsaker då!  Ikväll ska jag äta ute med vännerna, en sista sak att göra innan jag åker. Och efter middagen ska jag vara med elvira 
har inga bilder från helgen, är fortfarande dålig på att ta med mig kameran och använda den.
Men jag bjuder på lite härliga utomlandsbilder från syrrans dator;
Egypten 2009 - åkte båt över Nilen.
Egypten 2009 - Hotellet
Egypten 2009 - Stranden vid hotellet.
Kanarieöarna 2008 - Syster och jag
Spanien 2008 - Syster, mamma och jag i poolen!
Spanien 2008 - Frukost på övre balkongen i lägenheten, med triangelspelet!
Spanien 2008 & 2005 - Tony Romas famous for ribs. De bästa ribsen i hela världen!


Turkiet 2007 - BADA!

orkar inte gå längre bak i tiden. Börjar verkligen längta efter värmen nu igen, skönt att få komma iväg till Thailand i december! Längtar verkligen! Kommer sakna Sverige också, men klart det är skönt att få komma ivåg och bara tänka på sig själv och slappna av som omväxling ;)

Nu ska jag sätta på lite smink, för om en timme ska jag vara på knut'n tillsammans med rebecka, nina, anna, elvira och amanda! Ska nog tjocka mig lite och beställa en kebabrulle (a) ha de bra!


RSS 2.0