- Sweet dreams

stolt över mig själv nu som skrivit klart historian, faktiska ganska bra enligt mig själv! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och plugga lite till matte inför provet imorgon, så det är färskt!

En sak jag glömt göra idag är att packa, vilket jag för försöka hinna med imorgon då, får se om man kanske hittar på något att göra med kompiser eller så?. Men i alla fall så ska jag iväg till Lycksele lördag morgon, där är det marknadshelg i helgen och det kan jag bara inte missa. Det är verkligen en höjdpunkt! och det ska bli så kul att träffa alla underbara människor igen!


SAKNAR BRUDARNA (och rebecca såklart som inte var med här) ♥

- Packnings- och pluggkväll!

Ja, det är vad jag komme ägna kvällen åt. Måste plugga inför matteprovet imorgon som tydligen ska vara ganska svårt.. Plus att jag har massor att skriva till historian, och sedan plugga inte litegrand så man kan redovisa det imorgon (tack gud för att jag slapp redovisa idag) hahah.

just nu har jag just fikat och ska titta på lite tv innan jag sätter igång med plugget fullt ut!
önska mig lycká till ;)

Bjuder på en dagens outfit;
(kass kvalité på webbkameran, men det får duga den här gången)


Leggins med skinndetaljer på sidorna, ginatricot
Vitt långt linne, H&M
Lila skjorta, ur mammas garderob från H&M

- mistake.. :(

Ställde larmet på 07.30 och tänkte att idag ska jag banne mig inte försova mig, ta en lång dusch och inte stressa. NU kommer jag ihåg att vi inte har någon spanska på morgon så vi börjar 11.40!!! Ni kan ju bara gissa hur förbannad jag blev ;o och jag suger på att somna om när jag väl vaknat, men nu ska jag i alla fall försöka, annars får man väl bara ligga  och dryga sig i sängen en timme eller 2...

Design.

Nu är designen i stort settt klar!
Ett stort tack till Hanna Mårtensson som hjälp mig med headern.

Ska läsa lite i svenska boken nu, "Hon gick genom tavlan, ut ur bilden" sedan blir det sova, och idag ska jag inte glömma att ställa larmet så att man försover sig. men har ändå sovmorgon imorgon till klockan 10, det gillar jag!



Godnatt!




-Medium

Sitter och titttar på medium medans jag väntar på att klockan ska bli 22.40 så man får se vilka som går vidae i idol. Jag tycker att Daniel var ursöt ikväll, och han gjorde ett fantastiskt framträdande! Hejar på honom, och  jag gillade även Jay, men av tjejerna gillade jag Minnah bäst ikväll.

Tänkte berätta lite om gårdagens orientering! Jag orienterade med Felicia och Camilla, och vi fick såklart mvg! (165p) om vi inte har räknar fel. Det var faktiskt kul i börjar, men i slutet på väg tillbaka var man då verkligen helt sult! Men ändå slapp dag, började 10.15 och fick sluta halv ett!

2 timmar ute i skogen tog verkligen på kroppen, så imorse försov jag mig.. men jag hann ändå komma till bilden sista kvarten och göra klart min mapp. Sedan flöt dagen på som en vanlig onsdag, och slutade lite tidigare på svenskan, men ligger lite efter i boken just nu (:

Har pluggat matte idag, och nu fattar jag lite mer. Prov fredag så blir mer plgg imorgon, även skriva historia! Hoppas redovisningen går bra, eller blir uppflyttad, hahah! man kan ju alltid önska!..



Bjuder på en bild sedan i vintras, hihi! ♥

Testar skicka sms till bloggen nu för att ...

dsc00577 (MMS)

Testar skicka sms till bloggen nu för att se om det funkar. Jag har även ändrat lite i utseendet nu, men headern ska jag få hjälp med av en kompis då jag inte riktigt förstår hur jag ska göra det. Snart ska jag börja med läxor också! Önska mig lycka till, och hare bra! /Linnea


bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/469553/linneaberglund?claim=pcxnnmeh6wc">Följ min blogg med bloglovin</a>

ännu en ny vecka.

Måndag, början på en ny vecka, och en bra start kan man säga. Började 8.15 idag, men fick sluta vid elva vilket inte är helt fel. Efter skolan gick jag, emma, bea, felicia och camilla till täby och åt lunch, sedan bar det hemåt. Hade mina nya skor på mig idag och de var väldigt bekväma, gillar att klacken inte är så hård, mer gummi typ.

Pappa skulle då sluta tidigare idag och komma hem, och mamma är borta, så ikväll blir det nog att skriva historia, läsa svenska och ta det lite lugnt. Skulle också behöva räkna lite matte då vi har prov fredag, men det tar jag senare.
  Imorgon har vi orientringsdag så det blir lite sovmorgon, och hoppas att vi inte slutar så sent då heller.



Bjuder på en bild på min favoritflicka, Rosa! ♥  hihih

I ♥ Shopping!

Just kommit hem från stan där jag har köpt lite saker som jag ska visa.
Pappa och mamma kommer snart hem och gör middag, han har sprungit lidingöloppet och mamma var och såg målgången, men jag valde istaället att stanna i stan och gå runt lite.




Linne från vero moda, 199kr
Jeansleggins från vila, 299kr



Stövletter från vagabond, 999kr
+lädersula för främre trampdynor, 75kr

Ikväll ska jag sova hos Emma! vet inte riktigt vad vi ska göra, men hoppas de blir kul!

/Linnea


Moving girl!

Hej, Jag ska försöka starta upp en blogg här.
blir inte mycket uppdatering nu i början, ska få till looken först!

/Linnea


RSS 2.0