- Lycksele ftw

Sitter just nu i en ny städad lägenhet (ja jag är den bästa systern ever!) och lyssnar på musik och leker med systers webbkamera, hahah. Snart ska Olivia och Rebecka komma hit och vi ska laga middag och mysa på! sedan drar vi väl ut nånstans, se vart kvällen tar oss! ;)
Igår gick jag till tannen direkt jag kom fram med rebecka, nina och amanda. På duvan träffade jag massa trevligt folk, vilket gillas! Kom hem igen vid 2 nån gång kanske, sen bara tog det lugnt. Blir nog en sväng förbi duvan idag också, se nåra matcher!

jag idag;
kör på leggins med skinndetaljer, svart linne, svart/vit blommig tröja och svart kofta över det.
tummen upp till MAT! :D
see yaah!! ;D


update;
måste bara citera sötbea:
"asså stackars dom som känt dig så kommer du bara dit ibland, ja skulle fan dö!!!"

- Bye and Hello

Sitter och lyssnar på volbeat oc har packat klart allt till lycksele nu! Äter middag och snart kommer pappa och hämtar mig. Flyget går 19.00 och landar vid 20.30. läängtar!
Lycksele here I come!! :D

Ikväll blir det installera sig i lägenheten, och duvaan!  wiihoo, taggad!
och ja, jag är såååå söt på bilden -sen i onsdags ;]
pussss♥

- Till skolan! Äntligen fredag ;)

dsc00777 (MMS)

- Till skolan! Äntligen fredag ;)


- heluuu

kom hem vid fyra idag efter 2 lektioner i skolan, och 2,5 timmars hål mellan dem.. drygt javet!! Efter skolan ha ja suttit och tagit bort gelénaglarna som jag fick fixat i tahiland, så nu är de korta och mina egna igen ;) hahah.Snart ska jag packa undan lite från igår, och sedan packa ned de jag behöver till helgen, vilket nog är VARMA kläder och ja, kläder ;) hahahha!  hoppas vädret blir bra i alla fall.:)

dagens;
enkelt. jeans från thailand, gammal tröja från gina, och halsduk från thailand.

blir lite plugg ikväll. Skriva frågor till historian (kungliga enväldet 1600-talet) och sen skriva sin egna reovisning. haha. Får se vad mer man hinner. kanske lite på privatekonomin även om det ska göras imrn i skolan! men fpr som sagt se ;)  wish me luck!!

kram♥

- Kungsberget

Kom hem stax efter 7, efter en dag i backen utanför gävle. Det var riktigt härligt att få åka igen och mycket bra sällskap. Åkte med Emma, Bea, Hanna, Sara och Martin, Martin och Oscar. Även ett åk med Christian och såå. Och man kan ju bara säga att vi skämt ut oss liite men aja, bara kuul!! ;D "vi sjunger fint", så att säga. 

-Jag ramlade först, Bea ramlade mest och Emma, hahaha, hon ramlade värst!! ;D

Lägger upp lite bilder från dagen, från Hannas kamera!;
hela gänget ;) haha

Tack för idag, och nu är benen helt slut och ska vilas upp i min sköööna säng! :D
Blir en tidig kväll för mig, som igår typ, och sen sovmorgon till 10. brabra (;

kraaam♥

- lugn du hinner



Sitter just nu och packar ihop allt tills imrn då vi har friluftsdag och jag ska iväg till kungsbacken. har varit och handlat lite fika och godis så ska tjocka mig lite imrn, men de gör jag ju öndå varje dag-dålig vana. heheh.. Längtar i alla fall att få åka första åket(ja första, fruktansvärt!) och ja, ha kuul! ;D  och de hoppas jag det blir. Längtar även efter det vi brudar planerat lite om att göra i mars typ, men det tar jag inte upp här än då ingen är bestämt ännu.

Har även varitpå Yogan idag. det var ganska kul, inte jobbigt precis förutom att jag fick ont i händerna ibland, och att min nagel gick av ;o  damn..  hahahah. men det är fixat iaf ;)



NU ska jag ta det lugnt reten av kvällen, och sedan försöka somna tidigt, eller tja, tidigt för att vara mig.Jag ska nämligen åka hemifrån vid 6 imorgon. 6!!! ;o  men får hoppas det är värt det. 
PUSS♥

- oth

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world.
Some are running scared.
Some are coming home.
Some tell lies to make it through the day.
Others are just now facing the truth.
Some are evil men, at war with good.
And some are good, struggling with evil.
Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes... all you need is one.

- candyman

haha, läste just igenom mina mejl och såg en bild som jag tagit men min mammas mobil för nån månad sedan. Jag brukade alltid köpa godisremmar när jag var mindre och knyta dem i knutar så det blev stora knutar, figurer, flätor etc.. tyckte alltid de blev godare så.

detta var vad jag pysslade ihop med hjälp av lite godis;
haha, en liten godisgubbe ;]

Nu pluggar jag för fullt, men lite handbollspauser då och då.  Hoppas man blir klar snart då! :)
kram♥

- blekfis?? :o

jag känner mig som en blekfis igen. Färgen man fick i thailand är spårlöst försvunnen. Det är ju nästan hemskt hur blek man kan bli ändå, inte för att jag var så brun, men när jag jämför bilderna så ser man ju direkt att jag är blek nu igen :o

kolla själva:
vs. 
.                       bild i thailand                                                                    bild från igår

kanske inte syns så mkt på bilderna, men jag känner mig blek iaf ;) haha

- holding back the flood

Just kommit hem från stan med mamma och pappa. Det blev lite inköp som ett par nya skidglasögon och en mössa. Sen har jag bara gått och fönstershoppat vilket också är helt OK!!

Nya skidglasögonen. Matchar skidjackan lite, som förövrigt är blå! ;D

Nya mössan!

Tänkte även lägga upp lite bilder från bion igår, trevligt vare! ;D
igår inne på bion, tack för kvällen!! (:


Nu ska nog snart middagen serveras här i huset, blir kotletter och gratäng! muums!
Ikväll tar jag det bara lugnt, känner att jag inte är på topp och ska bara vila upp mig. Men dessutom måste läxorna göras. Historian och samhällsuppgiften ska jag försöka ta mig igenom ikväll och imorgon. önska mig lycka till, lär behövas. Men det brukar ju oftast gå bra bara man sätter igång. (:

ha en mysig lördagskväll allihopa♥

- till skolan! Slutar 3 idag, sen in till...

dsc00750 (MMS)

- till skolan! Slutar 3 idag, sen in till stan ikväll. Ha en bra fredag!<3


- I'm gonna give all my secrets away

Dagen har varit seg idag. Började tio vilket var skönt ocg bara 2 lektioner idag. MEN med nästan 3h håltimme mellan dem.. ogillas. ;o  skönt ibland, men slutar ju hellre tidigare, menmen.. var iväg på "äventyr" på håltimmer i alla fall, orkade inte va kvar i skolan. Och efter skolan ha ja sett en film, Inception. Mycket bra film kan man säga. Igår såg jag Armageddon, också en mycket bra film! det gillas. (:

Känner mig allmänt sne idag, vet inte varför direkt, eller jo typ.. men ska inte tänka på det! Ska va glad och tagga helgen nu ist, bio på fredag med brudar. Oc sedan taggar jag nästa helg,som tillbringas i underbara lycksele med underbart folk och duvancup! (:

kram♥

- yesterday's pic's

Kom hem för typ en timme sedan. Skulle egentligen skula 20 över 4 idag men vi "slapp" engelskan så då förskjöt vi företagsekonomin och slutade tidigare ist. (;  Annars har dagen varit riktigt dryg kan man säga! Och helt ärligt är jag riktigt less på skolan redan.. Känner inte alls för att plugga, men måste ju ändå..
Ska  försöka ta itu med samhälle/historian idag, men får se hur man orkar ;)

Tänkte lägga upp lite bilder nu från igår, när vi var inne i stan.
och ja, jag är heet ;) haha, eller intee!
kraaaaaaaaam!

- tisdagsmys??

hemma efter en dryg heldag i stan.  äntligen!
började med att gå på armé museum vid östermalm för att sedan få springa fritt och äta/fika vart man ville. Jag, felicia, camilla, emma och bea gick på ett café och åt var sin macka.
Efter detta gick skulle vi se teater - djungelboken. Den började 18.oo och skulle hålla på ungefär till nio på kvällen..  liiite drygt ka man säga, men den var väl ganska bra ändå. Såg ungeffär samma i Lycksele en gång (samma manus) men de var ju ändå lite olika varann. Föredrog lyckseles version, men man ksk bara är lite "hemmakär", vemvet ;)

Nu blir det lite "tisdagsmys" med min godispåse! ;D

godnatt♥

- tisdag

Lägger upp en dagens outfit;
Börjar vid 12 idag, eller tar tåget 12.01.  Ska äta lite lunch nu, sen ska jag väl börja traska iväg!
Ha en bra dag, hemma efter nio ikväll.....  ♥

ny vecka, nya möjligheter

ja, jag behöver nya möjligheter så att säga. Måste verkligen plugga i veckan, ta tag i dne och bara göra bort det! det är ju skönast så :)  Ändå slappt att inte behlva läsa boken i engelska som resten av klassen, då man blev klar med den på en solig strand i thailand till skillnad från vissa andra, hahha. men måste fortfarande göra samhällssaken och historiaredovisningssaken......  inte kul, menmen! Ibland undrar ja seriöst varför jag går samhällsprogrammet med ekonomi inriktning.. Gillar inte samhällskunskap, och företagsekonomin är väl inte det roligaste heller... menmen, fanns väl inget annat som passade mig och mina drömmar(som förresten inte ens finns) bättre.

Nåväl, nog om skolarbete, det orkar ja inte skriva om mer, och över till något roligare! Idag bokade jag, bea, emma och felicia våra platser till kungsberget nästa onsdag. Jag kommer förmodligen åka slalom då, brädan lämnar jag hemma. Måste ju värma upp lite med det man kan, hahha. Förresten ska även hanna och sara åka till kungsberget, så kommer förmodligen åka med dem också, längtar redan och hoppas de kommer bli skitkul.
Mins förra vintern med eliterna, så himla kul man kan ha ändå! ;D
bjuder på en härlig bild från thailandsresan, lunch i eftermiddagssolen vid cha-am beach!

Är i alla fall less på kylan nu, längtar tillbaks till värmen, och ser fram emot sommar 2011!!

- saturday night

Nu sticker jag iväg på bio med vännerna♥
btw, nya naglar ;)
puss♥

- home sweet home,

Tänkte lägga in en bildbomb från resan här idag, men jag har gjort ett album på facebook istället, så bildbomben får kanske komma senare, och då blir den inte allt lika stor. Men massor av bilden finns ute nu på min fb iaf. ;D
Resan var helt underbar, kort och gott. Orkar inte skriva om allt som gjordes där, men det var underbart och riktigt härlig där borta, saknar redan värmen och hoppas att man åker tillbaks dit någon fler gång. Men kanske västkusten då, Phuket och så! (; menmen, drömma kan man ju alltid!!
Har bara slappat senaste dagarna här hemma, tagit det lugnt, sovit ut och bara... slappat som sagt!
snart kommer det middagsfrämmande, moster helena med familj! ;D
Ha en mysig fredagskväll allihop!!♥
Thailand 2010/2011.   Koh Samui, Chaweng beach.   Saknar värmen, folket, miljön..♥

RSS 2.0