Kusadasi

Befinner mig just nu på hotellrummet i Kusadasi, Turkiet. Ska snart sova efter dålig sömn inatt på plan och buss. Har det super här borta och ska försöka komma ihåg att uppdatera med några bilder här någon gång. Hoppas ni har det bra vart än ni befinner er.
Idag har vi bara tagit det lugnt. Legat vid poolen i solen, sovit, kollat oss omkring och planerat in Hamam inför imorgon. Blir härligt!!
Puss&kraam!

- Rix fm festivalen

Ikväll var jag och syster in och tittade på Rix fm festivalen i kungsan. Det var braa!! där var artister som Tove Styrke, Milow, Nicke Borg, Mohombi, Sunrise Avenue, Martin Stenmarck, Ulrik Munther, Eric Saade m.fl.. :) Här kommer lite bilder;


Mohombi


Ulrik Munther



Milow


Sunrise Avenue

Tove Styrke



Eric Saade



Tummen upp till kvällen, och Erics nys låt som dessutom hade premiär ikväll. Release i Juni !!
Sov sött allihopaa!! (:

wiehooo

så låter spelet som linnea spelar hela dagen lång haha.

Iallafall har jag tagit tag i det här nu så ni alla får veta vad hon gör dagarna lång, precis som jag undrar där uppe i regniga norr. Så nu har jag åkt ner för att skriva ett blogginlägg.
Idag, har vi haft tjejdag på stan = shopping. Stan är alltså inne i själva Stockholm city :) Lillis köpte en långklänning och ett linne, och jag lite annat smått å gott.
För övrigt är det bara TIO dagar kvar tills vi står på (typ) en sån här strand igen;

Ja nu vet ni det :)
Vill ni veta något mer, skriv en kommentar.
Tack för mig
/ JB

- last weekend

I fredags drog jag och brudarna in till staden och åt på TGI Friday. det var asmysigt och vi hade så trevligt. God mat såklart, och sedan fick Emma träffa NHL-spelaren Jacob Josefson.
Sedan glömde man ju inte att se hockeyn, även om man va tvungen att missa 3e peroden. fast blev ju uppdaterad och vi vann ju :D  suuuper!! 






I lördags var det eurovisioon!! :D Camilla, Bea och Emma kom hem till mig innan för att laga middag tillsammans. det blev det klassiska, Fredagsmat. Blir aldrig fel ;D hehe..  Sen kom Ragnar och Johan för att se Eurovision med oss. det var mysigt och vi är ju rätt så stolta över vår 3:e plats. även om han förtjänade en förstaplacering.. (:






Sedan så i söndags så tog jag det lite lugnt. Städa efter helgen så de skulle va fiiint när mami och papi kom hem. pluggade lite smått på spanskan men gav upp ganska snabbt när jag insåg att jag ändå itne lärde mig något.. hahah.  Sedan bakade jag!




Kraaam♥


- fika på stan


Nu ska jag snart dra och fika med den här tösen, älskii.
åker hem idag igen, och sen skola imrn. inte lite avis på de här som är lediga imrn ;o
menmen, skola=möta mina 08or så de e ju braaa! :D
Ha en bra söndag ! <3

RSS 2.0