- Ställ om!

Ja, nu är det dags att ställ om klockan en timme bakåt, så den är inte halv 3, den är bara halv 2 ;)
Kvällen började hos rebecka, sen vid halv 10 for vi till tanja, men dör vare proppat med folk så vi drog oss därifrån. På väg mot duvan gav jag upp, mina fötter var genomvåta och kalla. Istället gick jag hem och kröp in under täcket med myskläder, ostkrokar och cola, och en bra film! ;D
Sedan kom jenny hem, och en stund senare gick vi ned till Ibbe's och åt pizza med petrik och hans kompis :)
Pizza är ju bäst på natten

Nu sitter jag, jenny och anton och bara chillar, blir nog snart att sova. :)

- Rebecka's place!

Sitter just nu hos rebecka, kom hit vid halv ett ;D Snyggt hus har hon fått ,inte färdigt riktigt än, men på god väg! ska snart dra till syrrans place med väskorna och installera mig där!
Tittade runt bland lite bilder och hittade några gamla godingar;
28 mars i backen, snowboard♥
Fika hos stellan! och sedan båttur.. heheh.
Bowlingmästaren ;D utklassing i första omgången, hihih
4 augusti, matlagning! världens godaste thai-nudelwok med vårrullar!
Pizza-picknick, då rebecka blev getingstucken på rumpan! xD hahahaha!!
Grönan med elvira, rebecka och nina! amazing


Jag och Rebecka på skolavslutningskvällen!♥
Ha de bra! :D

- LYCKSELE

Håller på att lägga fram lite kläder jag ska ta med till lycksele, blir där i hela 5 dagar! :D kommer bara hitta på en massa skoj med en massa personer! wiiie, längtar nu! hör att det är mellan 6 och -2 grader, så bli mest vinterkläder, ishalka och snö finns ju där ;) heheh. ♥ men kul!
börjar med att åka till rebecka direkt jag kommer fram, har ingen nyckel till syrrans lägenhet, så tar mig inte in där ändå, heheh. Men vill ändå se rebeckas hus så! Blir även att se hockey under min vistelse där, och såklart bara umgås med alla! Ska ha skitkul så man får längta tillbaka. det är ju nästan det viktigaste. :)


Linnea och Rebecka, liften vinter 2010.

                       -mindre än 2 månader kvar till värmen också, skönt med semester!

- Fredag

Dålig uppdatering idag. Skola som vanligt, och sedan har bea kommit till mig. Vi har bara suttit hemma, inte spp kul men ganska mysigt.. (: ingen vill va med oss, hahha!!!  nej men vi har ju varandra ;)
Blir att packa när hon drar hem, Lycksele imorgon! TAGGAAAA!!!
så, upp tidigt för att hinna med flyget, men skönt att det går 10.50. :)
När jag kommer fram drar jag till Rebecka direkt, få se hennes huuuus!! :D :D
Nu ska jag och bea busa lite, ;) heheh

Bjuder på en bild från idag;


Min snygga frisyr som felicia gjorde på mig idag, ;D hahah!!

- I'm not ready to make nice..

Skrivit klart svenska läxan, skönt! och har börjat med historian, blir att lägga till lite mer info och bilder bara (: känner mig duktig som pluggat seriöst varje dag i veckan, men ändå dålig då jag inte ena börjat med den gigantiska hemuppgiften i företagsekonomin. ;o men jag tar den på lovet! samtidigt som jag pluggar till provet nästa vecka.. hehehe.

Nu ska jag snart sova, upp tidigt för börjar 8.20, och har idrott första lektionen.

Nu taggar jag Lycksele på höstlovet!


- Don't look back in anger

hemma från en skön skoldag, hade bara spanska och historia, och mentorstid men de gills knappt. haha. Blev även idag påmind om en läxa jag helt glömt bort, ska skriva om forntiden på historian, men de gör jag inte ikväll för ikväll måste jag skiva svenska. Vi ska ge en annan person röst i boken, skriva ur jag-perspektiv men från en person som inte är huvudpersonen. Så det kommer jag ägna eftermiddagen åt!..
Mamma smsade idag och berättade att vi får middagsgäster, så läxan ska väl helst vara klar innan de kommer, och med bara 2 timmar kvar så äre ju lik bra att sätta igång..

Hade på mig glasögonen idag igen, lite ovant men vänjer mig nog snart igen, hahah.
vet inte om det blir linser imrn, har idrott på morgonen, men får se vad jag känner för!



Hejs♥

- you make everything else seem so small

Skön kväll, gjort bildanalysen och skickat in den till Åsa, men har inte skrivit nå på vsenskan, men jag tar det imorgon! måste ju ha något att göra då haha ;) Har sovmorgon till 10 imorgon, tåget går 9.46 så ja ska nog upp lite tidigare än jag brukar på torsdagar bara för att ta en lugn morgon utan att stressa, blev nog mycket stress imorse, haha!
Imorgon ska jag ha på mig mina glasögon igen!

                                                                                                        vi hörs en annan dag ;)
                                                                                                         nu ska jag sova
                                                                                                         och drömma underbara drömmar :D

- Onsdag

Det är bara onsdag idag, och känns typ som torsdag! men helt ärligt tycker jag att det är skönt att det är ett tag kvar tills det är helg! måste ju hitta på något awesome att hitta på till på fredag för det är enda dagen jag är här i helgen! sedan åker jag till lycksele lördag morgon! wiiiie. hoppas de kommer bli awesome, och ska inte pajja glasögonen när jag är där nu, haha, har just fått tillbaka dem! så, förslag tills på fredag? haha

Slutade 13.30 idag på skolan, men hade utveckligssamtal 14.45 så kändes riktigt drygt att behöva stanna, men jag läsa om romartiden i historiaboken som skulle läsas tills imorgon, så nu är det gjort i alla fall! :) Efter utveckligssamtaket, som förövrigt var tråkigt haha, så gick jag in till täby för jag hade tid hos optikern 15.30, typ linskontroll. Passade på att böja och fixa till glasögonen igen så nu passar det huvudet utmärkt! så de ska nog bäras imorgon. hihi... Sen nu är jag äntligen hemma! Har just varit ut med hunden en sväng, och snart blir det nog att göra middag med papi. (:

Idag när jag kom hem väntade 2 överraskningar:


Kaminen i vardagsrummet är installerad!

och...


MITT KÖRKORTSTILLSTÅND HAR KOMMIT!!
känns bra att veta att jag får köra om jag vill, men tycker det är lite småläskigt att börja. ;)

                                         HEJS!♥


- Happyface!?

Har gjort klart förtagsekonomiläxan och är nöjd! har även renskrivit till datorn, är även snäll idag och hjälper kompisarna, heheheheh. :) Nu ska jag bara ta en lungt kväll vid dator och tv, och musik. Ska äta godiiis och dricka coca cola :D wiie. ♥

Idag var solan bra, förutom att ja typ blev förbannad lite då och då på en viss person, men ska försöka slute med det, haha! inte lätt menmen, förtjänar inte ens det av mig längre! (:
Provet i politik var sååå svårt, hoppas på ett G, ;/  kände även att jag pluggat ganska bra inför det.. menmen, haha! får köra bättre tills nästa prov! :) börja med det i FeA som vi har efter lovet!

Ska börja lägga ut fler bilder, men måste fota då också!
Idag eter skolan for jag, bea emma och felicia hem til mig och gjorde våfflor! kom på nu att vi glömde göre dem ros! ;o men de var supergoda ändå :D och mättande ;)
ska göras om!♥'

Bjuder på en webb-bild ;  haha


Hejs''♥

- Plugg, Plugg, Plugg!!

Sitter med samhällsboken i mitt knä och läser om svenk politik, vilket inte går så bra. Bläddrar även igenom dokumenten susane har lagt ut på portalen och försöker få någonting att fastna! Det går inge bra och det är tråkigt! politik är bland det tråkigaste jag vet, och prov i det på tisdag hjälper inte mig bli särskilt peppad.. 
Jag ska försöka svara på lite frågor i boken så kanske något viktigt förhoppningsvis kommer fasta i min redan överfulla hjärna. Men kan ju bara hoppas.

Snart är nog mamma och pappa tillbaka från att ha skjutsat syster till flygplatsen♥


- Sunday!

Har kommit hem från Ikea för ett tag sedan, och nu har jag just läst ut boken Hon går genom tavlan, ut ur bilden. Den vi skule läsa i svenska, nu ör det bara uppgiften till boken kvar att göra, men det får nog inte bli klar (eller påbörjas) idag för jag måste plugga inför sam-provet i svensk politik..
     
      Men innan sätter igång med det ska jag äta, det blir lammkött med potatisgratäng och såser,
      och äppelpaj till efterrätt!♥

Så alla vet hade jag slut pengar på mobilen igårkväll, tills för nån timme sen då mamma laddade igen!
Kommer ha halebop ett tag till men sedan byts det till comviq!

                                            Ha en härlig söndag


- Dear John

Ligger i sängen och Emma och Bea har just åkt hem. Vi har mest varit hemma hos mig ikväll, då planerna vi hade inte blev som planerade.. Vi var däremot ute en liten stund med viktor, jason, marcus och erik men vi gjorde inte så mycket då heller, haha.
Kommer vara vaken ett tag till, och sedan sova ut så man är pigg imorgon. Det lär behövas för dagen ska användas till att plugga, plugga och åter plugga... inte kul, men nödvändigt!

         Nu ska jag återgå till att se filmen dear john, hejs!

- Preparement

Kvällens planer är klara, och om entryd timma ungefär kommer bea och emma hit till mig för att göra sig klara! (rättare sagt kommer de för att jag ska sminka dem, haha) Men jag gör mig klar redan nu, ska göra mig lite mat då jag inte kan gå ut på fastande mage, haha. Och sedan fixar jag mitt smink och mitt hår innan de kommer, så jag sedan kan göra dem ganska fort, haha, vill ju uuut! ;D
Kläder måste också bestämmas vilket inte alltid är det lättaste om man heter Linnea Berglund, heheh. Menmen, måste ju ha nåågot snyggt hemma, gäller bara att hitta det, haha. blir att gå igenom garderoben igen! 

           Nu ska jag gräva fram något från kylen, höres!
           slänger in ett inlägg innan jag far ut.

- Serious shopping!?

steg upp för ungefär 2 timmar sedan, blev ganska tidigt men ja drömde så mycket inatt och vaknade flera gånger, huvudsaken var att det  var bra drömmar! ;D inga detaljer om va de handlade om, men ja skulle gärna drömma dem igen, heheh.
På morgonen har jag ätit god frukort-rostat med marmelad och juice!! och sedan har jag även hunnit ta en skön dusch och jag och jenny har hjälpt pappa bära ved från infarten till "vedskjulet" (mellan förrådet och garaget), haha! men de va då mycket ved!! ;o

Nu ska jag gå och sminka mig och platta håret etc, sedan bär det nog in till stan om kanske en timme mer eller mindre ;P  Syster behöver göra lite serious shopping, enligt henne själv, och vill såklart ha med mig som smakråd! smickrad blir jag jue! hihih.


                                                                Hej så länge!


- Only girl in the world ♫

                                                                                                                                  by Rihanna

Ska sova nu, och imorgon blire det att åka in till stan med familjen, syster vill shoppa, och stan är ju aldrig fel! haha, men ska verligen försöka att inte köpa något, eller i alla fall inge mycket! heheh. ♥
           SWEET DREAMS ♥

- It's friday night

Jag kom just hem från bio med käraste syster! Vi såg the last airbender i 3D och den var bra, föutom att det blev fortsättning följer i slutet.. så nu måste man ju se andra, och kanske tredje? men annars var den braa! :)
Nu ska jag bara mysa med failken och ta det lugnt, och det blir nog en tidigare kväll än 2-3 på natten i alla fall, hahah! ;) om inget håller mig vaken så att säga!



                     Ha en bra kväll allesammans! ;)

- Baby is back!

Syrran kom just tillbaka med mina glasögon! ;D
nu ska de bara skruvas lite i hos en optiker så de passa huvudet mitt igen!


- HELG!!

Sååå skönt med helg, men känns ändå som att jag har en massa läxor att göra i helgen.. svenska, samhällsprov och företagsekonomiläxa till nästa vecka, plus att läsa om romartiden i historia. ;p
Skolan idag har gått bra, förutom läxorna man fått då. men "hatar" ändå den här veckan som gått..
bara hoppas att den blir bättre nu i slutet (:

Syster kommer snart och vi ska nog dra på bio ikväll!, det blir typ att se the last airbender 3D, inne i täby.
så härligt att få träffa henne igen, sedan kommer ju jag till henne nästa helg. :)

                                         /Linnea♥

- It's snowing!

Årets första snö faller nu ner runt mitt hus, och säkert lite överallt. Inte så att jag längtat direkt, och nu är jag bara glad att inte tåget har några störningar(enligt sl.se)
Iväg till skolan nu, börjar med Idrott!

Hejdååå

- Almost lover

Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind images
You sang me spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes clever trick
 
Well i'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me
 
Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
 
So long my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do
 
We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me in the shade
And when you left you kissed my lips
You told me you would never ever forget these images no
 
Well i'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me
 
Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
 
So long my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do
 
I cannot go to the ocean
I cannot try the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
 
So you're gone and i'm haunted
And i bet you are just fine
Did i make it that easy to walk
Right in and out of my life?
 
Goodbye my almost lover
Goodbye my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Why can't you just let me be?
 
So long my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

                                                                                                           SOMMAR 2009
                                                                                                             Rebecca♥


- Rubrik..

stter och äter en cupcakes nu, be blev faktiskt riktigt goda även om de blev lite misslyckade. haha
Kommer inte blogga mer idag, jag behöver tid för mig själv-plugga, vara förbannad, vara glad och
bara ha tonvis med humörsvängningar, mår inte så bra idag..

Vi fick våra omdömen idag, inget RIG så jag är nöjd. :)

Hörs imorgon..♥

                                                                                                                                    'varför?'

- Wednesday

Skola som vanligt idag, och jag bara älskar vår svenska/engelska lärare, hon är så skön! ;D idag fick vi gå hem på svenskan så slutade tidigare! wiie. förutom de har skoldagen varit typ som vanligt ;p haha.

 I helgen kommer syster ned! det var tänkt middag och bio i stan fredag, men det blev inställt och flyttat till lördag, så det blir typ inget för mig, men får se vad som händer fredag då, kanske ändå blir bio med syster? :) Jenny tar även med mina glasögon när hon kommer ner, så de får jag tillbaka i helgen också :D wiie!

Nu ska ja se tv (; hejs!


- Mi Lajki!

Jag älskar att få uppmärksamhet, mest i form av komplimanger. Jag kan bara inte få för mycket av det! Jag känner mig så uppskattad och mår bra av det. Idag använde jag min nya jacka och fick beröm för den av vännerna, gillas! hihih. Och fick även en liten överraskning för inte så länge sedan som förgyller vardagen lite sådär. ;)

Idag efter skolan, som btw var ungefär som en vanlig tisdag, hade jag körkortskursen i 3 timmar. Drygt vare, men nödvändigt och blev lite småtaggad på att få börja köra, även om jag egentligen är livrädd för att sätta mig bakom ratten och ha ansvar för en bil.. ;o hahah!
Kursen var på tibble, så då fick man se hur det såg ut där inne litegrand, haha.

Nu ska jag fundera ltie över min affärsidé till företagsekonomin, och sedan sova, behöver en tidigare kväll, men jag har faktiskt sovmorgon imorgon, då det inte blev någon bild! så börjar 9.45 istället för 8.20!! ;D wiie!

Hej så länge♥

- Good girls gone bad?

Sitter och skriver det sista på Samhällsläxan nu, svensk politik... det är trååkigt! men måste ju göras i alla fall. Sedan blir det nog sova ganska snart, men har lite sovmorgon imorgon, till 9.35, så kan sova längre :D

Ska såklart ha nya jackan imorgon, och vara hetare än vanligt! hahaha,
I have a plan, you know ;) 


                                                                                                              Sometimes I don't understand them,
                                                                                                                they are another kind of people 
                                                                                                             who speaks another kind of language..

Godnatt

- vinterjacka!!

LYCKLIG!
Idag när jag kom hem från skolan mådde jag lite illa och lade mig i soffan och bara vilade, men det gick över efter nån timma. Sedan kom mamma hem med en liten överraskning! inget mindre än vinterjackan i förra inlägget! :D Så nu är jag superglad, den kommer invigas imorgon tror jag, till vagabond kilklackarna tror jag nog! Vilken dag!
Fick även veta att jag typ fick MVG på matteprovet!!!!!  :D :D
och jag klarade spanskan dessutom (; wiihoo!!

men en del saker har även tygnt ner dagen lite... ♥
även fast de sakerna inte kommer upp i hur glad jag blev över jackan!

/Linniiiiiii

- Sleep tight!

Nu är det snart dags för mig att krypa till sängs, blir en tidigare kväll ikväll då jag ska upp tidigt imorgon, och jag behöver min skönhetssömn (; hahah.  Imorgon har vi spanska direkt på morgonen, hoppas vi får tillbaka proven och att hon är snäll och åtmintone gett mig ett G (: Inte det bästa prov jag har skrivit faktiskt.. menmen!.. :)

GODNATT

- vinterjacka??

                                                   Si yo fuera un chico
                                                   Se que podría saber
                                                   Comprender mucho mejor
                                                   Lo que es amar a una mujer
                                                   Sabría escuchar
                                                   Pues conozco el dolor
                                                   De perder a quien se quiere
                                                   Porque ignoras lo que tiene
                                                   Y quedas sin saber que pasó

Jag har surfat runt lite på internet och letat vinterjackor! Hittade en jag föll för direkt;

VILA Sunva Padded Black
VILA-Sunva Padded, chic vinterjacka, 999:- på bubbleroom.
Kommer förmodligen inte få köpa den, men sukta kan man ju alltid göra! Vad tycker ni om den?

Jag har hittat massa andra småsaker, men denna fastnade jag för. :)
Nu ska jag sätta mig framför tvn och se om de går något bra! hejs!! ♥


- Cookie Dough Cupcakes!

Har just bakat klart, och resultatet blev supergott men kanske inte de vackraste. haha ;D
Det blev nämligen så att jag råkade använda bullformar istället för muffinsformar vilket resulterade i att nästan alla muffins rann ut i en enda stor kaka! haha. Men det gick lätt att dela upp efteråt och sedan fick de stå och svalna ett tag innan jag spritsade på frostingen!
Men resultatet blev supergott! ;D

Den finaste vs. Den fulaste;

 VS.
 
Ikväll har jag inget för mig eftersom östen och hans famlj inte kunde komma då han nästan inte har någon röst, så det bli nog att se tv med mami och papi och äta hjärtan♥  heheh! 

Nu ska jag krypa in under täcket och läsa lite i svenskaboken som egetligen ska vara utläst nu, haha.
Ha en bra Söndag!
                                                            /Linnea


- Miss the old times, Love the new ones ♥

Vaken och ganska så pigg faktiskt, skulle nog kunna somna om och sova lite till, men nej nu ska jag upp och baka muffins! Idag ska jag bara ta det lugnt och mysa på ;) blir säkert att ta ett bad, baka cookie dough cupcakes, raka benen, och ja.. bara softa och ta dagen som den kommer! ;D
Får även främmande vid middagstid idag av Östen och hans famlilj.

Hej så länge!♥


- Wiiiiiiie

When I see your face, there's not a thing that I would change
Because you're amazing, just the way you are
And when you smile, the whole world stops and stares for a while
Cause girl you're amazing, just the way you are


Mysig (men även iskall) kväll med Bea och Emma ;D  mötte först upp dogge, sen åt vi pizza, hahah! sedan träffade vi filleman, stoffe å några och sedan gick vi och mötte Viktor, Marcus och Jason och satt med dem ett bra tag! trevligt vare ;D  Nu sitter vi bara och värmer ss under mitt mysiga täcke, och de ska snart hem.......

/Linnea

- mornin'

Nu på morgonen har jag riktigt sovit ut, jag känner mig helt utvilad! Jag har tagit en uppfriskade dusch och bara tagit det lugnt, även bakat en sockerkaka till främmande som kommer om ungefär en halvtimme. Ikväll vet jag faktiskt itne riktigt vad som händer, ska kanske ut med kompisar och bekanta ;)

Jag fundear på att baka imorgon också. Då blir det nog Cookie Dough Cupcakes som ja hittade recept på igårkväll, belv sååå läskad! Det blir kanske att ha en sån där dag då man bara tar hand om sig själv, ta ett bad och bara tar det lugnt, men får se.. ♥


Nu ska jag gå och sminka mig lite, platta håret och så..  vi hörs!

- Eat, Pray, Love

Lyckan, Kärleken och Meningen med livet.
Kommit hem från bion (för ett tag sedan) som var proppfull och bra! filmen var lite dryg enligt mig, men den var inspirerande och hade en bra handling!  Skönt att komma hem i alla fall, sitter och chattar lite nu, sedan blir det sova!

och lyssna bara på det här;
Cookie Dough Cupcakes
jag är såååå läskad, måste bara baka!!!!!

- Äntligen helg

igår kom bea, cammi och emma över och sov hos mig, vi pratade och hade kul! I morse klev vi upp halv 10 och började göra pankisar ;D de blev supergoda och bästa frukosten på länge! hahah. Efter frukosten sminkade jga bea och emma litegrand och emma våfflade cammis hår, hahah! sen vid halv drog vi mot tågstationen och skolan, (: slutade tio i 3 och åkte hem.

Snart ska maten börja lagas och därefter ätas! ;D
efter maten drar jag mamma och pappa in till stan för att se filmen;
Lyckan, kärleken och meningen med livet



/Linnea ♥


- Sleepover

Jag, cammi, bea och emma sitter och ser nån weird film, datorn och småpratar (;

BEA;
tjabba tjena hallå!!!!
om de e någon snygg kille som läser detta som ska göra nåt kul på lördag. Smsa mig så kommer ja och mina SNYGGA kompisar!!! nummret få du lista ut själv :D puss på rumpan!! <3


(Bäst att lyda henne) ;)

- Torsdag

Ikväll kommer kompisarna och sover här! Bea är här om ungefär en timme. (; Vi har sovmorgon till 12 imorgon så vi bestämde att utnyttja den på bästa sätt, och till frukost/lunch blir det plättar då! hihi, hoppas de blir mumsigt. kommer säkert blogga mer senare ikväll om jag har något intressnt att berätta, om vad vi gör etc.. ♥

Skönt att få en kortdag en fredag bara sådär, inget man säger emot! :D
Imorgon blir det bio med mamma och papap på kvällen,  vi ska se filmen Lyckan, kärleken och meningen med livet. Ville först se the last airbender 3D, men mamma var inte så förtjust i den idén, så vi bestämde oss för denna istället!
Och Jenny kommer nästa helg! wiiie, ;D
då får jag säkert tillbaka glasögonen också!



/Linnea ♥

- School

sitter i biblioteket på skolan och har håltimme till 14.20. Då blire historia ochsedan slutar man! ;D
ikväll blire att cammi, felicia, bea och emma sover hos mig, förhoppningsvis! och plättar till frukost!!


- plugg!

har suttit med spanskan i famnen i ca 2 timmar nu, men itne så mycket fastnar. I och för sig borde jag kanske itne sitta vid datorn och tvn samtidigt, menmen, stänger av tv nu i alla fall!
tagit hem fel anteckningabok, så kan inte kolla mina antecningar ;o pisses me off!
menmen, läser väl texten igen och nöter glosor. även glad portalen finns så jag kan träna lite där också (:



PLUGGtröttPLUGG!!

- Slowly, but fast! ♥

veckan har gått riktigt segt tycker jag, men ändå så flyger tiden förbi. Känns som att det var nyss jag kom hit. Fösta dagen var ju inte så länge sen, och ändå har det gått flera veckor. Känns nästan overkligt att mitt liv börjat om på nytt, allt är så annorlunda, men jag tror jag gillar förändringen. Fått riktigt fina kompisar, och alla är så trevliga och snälla! Men saknar ju såklart ändå det som var i Lycksle, och Piteå. ♥
Känner mig verkligen välkomnad och det känns som hemma, mitt nya hem. Jag trivs och livet känns så enkelt när man inte har en massa förflutet att oroa sig över, allt sådant lämnade jag bakom mig. Det enda negativa är att allt är så annorlunda när jag kommer upp till lycksele, känns verkligen att jag inte bor där längre, allt är så annorlunda och jag saknar alla, det vi alla hade. Hatar att missa så mycket, och hatar att behöva välja..

Idag var skolan annorlunda, då felcia inte vär med, men det gick bra ändå! På bilden fick vi bildanalys-läxa, och jag blev även klar med bilden vi höll på med. haha, men fick en dålig start på dagen då jag blev förbannad på jövla linsen som inte ville in i mitt öga! tog en halvtimme och sedan gav jag upp då jag märkte att jag hade 5min på mig att sminka mig, och cykla iväg till tpget så jag inte kom försent, men jag hann! ;D

Syster kanske kommer ner nästa helg, saknar henne och det kommer bli kul att se henne igen!
fick dessutom hennes skolfoton idag, haha, du blev bra sis! ;D ♥

/Linnea

- Wednesday


Idag hade vi kort dag som vanligt, började 9.35 då vi hade Samhälls, Svenska och Engelska(vikarie på eng+sv) och slutade 13.40 vilket var skönt! nästa vecka kommer livskunskapen börja, så då blir det längre tisdagar..
Jag älskar att vi har sovmorgon typ 2 dagar i veckan och inte går så sent varje dag, skönt att få lite slappt schema även om mna går plugg linje.

Linser används idag, skönt att se bättre igen!
Optikern ringde just och berättade att glasögonen är reparerade, så får väl dem till höstlovet då man ska upp till lycksele, om inte syster får skicka ner dem, men det är kanske lite riskabelt då fodralet är här, menmen..

SKOLKATALOGEN har kommit dessutom!

- Lins

JA, nu har jag fått mina linser! var hos optikern effter skolan och tränade på att stoppa in och ta ur linserna, det gick bra och nu har jag fått hem dem så jag kan träna själv och börja använda dem så smått. Ska ha dem tills glasögonen är reparerade och sedan lite då och så när det behövs eller känns bättre än glasögon, till exempel idrottslektioner(bollsporter+glasögon=inte så bra). haha.
Det blev middag i stan idag, åt på tacobar! mumsigt, plus att jag slapp göra själv hemma då mamma och pappa jobbade sent idag.

Idag på skolan var det ungefär som vanligt, Men på håltimmen gick vi till täby och testade en massa fula, men även snygga, kläder och roade oss! hahah, lägger upp en bild;



Emma, en grå, halvlång, tunn, grå klänning - Ginatricot
Bea, en vit-svart-randig "partyklänning" - Ginatricot


Lägger även upp en bild sedan i Lördags, VOLBEAT!


mobilkamera kvalité
men det var awesome! ♥

- ohyes!

sitte och nöter volbeat efter enn bull-frukost! hahah. mår så jävla bra just nu, känner mig bara allmänt glad och helt nöjd! Hoppas på bowling idag också!
tänkte inte skriva nå mycket, bara uppdatera lite hur livet leker!

Mamma och Johanna och hennes flicka Michaela kom just hem med hundarna, så nu ska jag mysa lite med dem!


- VOLBEAT

underbart att komma hem till renbäddad sängoch nytvättade klader(påfylld garderoob så att säga) efter en asbra kväll tillsammans med Rebecka, tack! ♥



Volbeat på hovet, ja vad ska man säga? det var helt enkelt skitbra!!  förbanden var inget vidare, men sedan när volbeat själva drog igång så fanns nästan inget att klaga på!  "Nästan inget" för att vi hade galna killar runtomkring oss(även någon snygg fanns ju här och där haha), och att en av förbandets sångare körde duett med volbeat som endast var bra när volbeat sjöng. heheh..
Men volbeat ägde! ville aldrgi att det skule ta slut, och de höll på riktigt länge och hade med många låtar, både gamla och nya, kända och mindre kända.

Nu ska jag lyssna lite på I'm so lonesome I could cry för den spelade dem tyvärr inte.. sedan blire sova! ♥ 

Sitter just nu inne på hovet och lyssnar p...

dsc00605 (MMS)

Sitter just nu inne på hovet och lyssnar på förband till volbeat, och de suger.haha, men det får mig bara att längta ännu mer tills volbeat kommer så alltså hos det inte så mycket! Haha. Jag är här tillsammans med rebecka vilket är skitkul, härligt att träffas igen! Bloggade inget igår, men stressad efter skolan eftersom jag skulle iväg igen, till bea. Kvällen var awesome så att säga ;) tack alla som var där! Nu ska jag återgå till musiken, ha en bra kväll! /Linnea


- Thursday

Skön skoldag idag, började 10 med spanska, och därefter hade vi mentortid. Sedan ca 2,5h håltimme och sen historia, sedan slutade jag, men slutade tidigare på historian dessutom. Alltså bara 3 lektioner, om ens mentorstid räknas!

Nu måååste jag börja plugga matte, ananrs blir mamma sur(även om det bara är ÖG prov joch jag redan har G) sedan måste jag raka benen och städa rummet lite. Har kläder överallt nästan, haha!
Imorgon har vi bad på idrotten, uppdelat tjejer och killar(så sovmorgon nästa fredag, wiihoo). Hoppas det kommer gå bra, vilket det säkert kommer göra, och sedan på kvällen ska jag till Bea och William, awesome! ;D


min älskling♥

- Sovmorgon

Awesome med sovmorgon idag! börjar 10, men tar 09.31 tåget in (:
Efter skolan ska jag på synundersökning, få linser ;D wihoo! då kanske ja se nå på konserten på lördag, heheh!!
känns som at det är mycket jag ska hinna göra idag, man får rappa på då! till exempel börja med att hoppa upp ur sängen, haha!

/Linnea

- CHECK!

Nu har jag just skrivt klart historialän och är väl ganska nöjd med resultatet, bara hoppas attDiana gillar det också. Idag vare skola som vanligt, men fick sluta halv ett då vi itne hate matte ich flyttade svenskan så vi slapp håltimme! det gillas!!  efter förtagsekonomin for vi till Felicia(jag, camilla, Bea, Emma och Felicia) och tänkte plugga och äta B&J's, vi åt i alla fall glassen, sedan blev det prat och sminkade varandra ;D hehehe. Fick se vart hon bodde och träffa Allan, ursöööt hund alltså! :)

Kom hem vid halv 7 och så blev det middag, Plättar! sedan handla och tv och slappa hela kvällen, och läxa såklart!
Nu taggar jag fredag och lördag!!
(förutom bad på fredag, men det kommer nog gå bra hoppas jag)


kom ihåg lapp:
-pengar imorgon till skolan!
-städa rummet!
-prepare för fredag(bad,etc..)


- Thuesday

började vid tio idag, då skulle klassen åka tåg in till stan för att gå på moderna muséet och lära oss om fortida kina lite mer. Ganska intressant i början, men man blev snabbt less och i slutet orkade jag nästan inte ens lyssna. Men efter en timme där så fick vi sluta, vilket kanske var vid 12-halv ett.  så sedan gick vi sandys och åt mackor och därefter bar det av hemåt.

ikväll ska jag ta det lugnt, titta på säsongsstart av desperate housewifes och cougar town!

- hon går genom tavlan, ut ur bilden

Skola som vanligt idag, och fick tillbaka matteprovet, hade alla rätt förutom en uppgift som jag hoppade över, är riktigt nöjd! detta betyder ännu ett matteprov på fredag, ÖG-provet. Får hoppas att det går lika bra.
Imorgon ska klassen in till stan och fara på museum och rundvisning där, börjar kring 10, och får sluta kanske vid ett. Blir även lunch i stan då med kompisar tror jag.



Nu ska jag läsa lite i svenskaboken(riktigt bra när man väl är inne i den) och sedan ska jag sova. Försöka få igen lite sömn sedan i helgen!

Läängtar till helgeeeen! den bästa ever eller? ;) ♥

- The weekend

Var ju i Lycksele i helgen och kom hem vid 6 tiden ungefär! På planet läste jag ikapp lite i svenska boken, så nu ligger jag betydligt bättre till. Har även läst Samhälle-läxan fast kanske inte så grundligt som man ska, var riktigt drygt faktiskt.. men ska kolla igenom lite nu också.

Så, i lördags var jag framme i Lycksle vid halv ett ungefär, då åkte jag och mamma tilll syrrans lägenhet och så fick jag se den. sedan bat det ut på marknaden och träffa en massa folk, så kul att se alla igen! Gick omkring där och åt vårullar, munkar, grillspett och nougat ;D
Sedan efter ett bra tag gick jag tillbaka till lägenheten för en dusch och fixade mig inför kvällen, det serverades även middag! Efter middagen och finputsning av outfiten(som förövrigt var ett par jeans, svart linne med mönster, vit väst med volanger, skinnjackan och de nya klackarna) så gick jag till Lina! Där var det trevligt och det var kul att lära käna henna och massa andra nya personer! Efter Lina bar det iväg ut och sedan fortsatte kvällen, tänkte inte gå in på så mycket detaljer.
Jag var hemma i lägenheten vid ett tiden då jag frös och blev less i slutet.


Jag, Lina och Robin spellar kort, och den här omgången vann faktiskt jaaag! ;D

Nästa tripp till lycksele blir längre och är på höstlovet. fredag till torsdag, hoppas det blir roligare då! :)

Godnatt
/Linnea Berglund

- I'm lovin' it!

Är på rummet och sett klart de sista av idol, bra personer som gick vidare, men tyvärr itne sebastian. Men nu ska jag fortsätta med att packa för jag ska upp tidigt imorgon för att flyga upp till älskade hålan Lycksele, haha! men där hoppas jag det blir en awesome helg!!!
Jag, personligen, är vääääldigt seg på att packa. Måste skriva massa listor på vad jag ska stoppa ned i vöskar och checka, och sedan tar jag ne massa pauser. När jag väl är klar stoppar jag även ned extra små onödiga saker så det verkligen blir proppat! haha, något jag ska försöka låta bli att göra denna gång.



Men nu ska jag ta mig ur sängen(som för övrigt är otroligt skön just nu) och fortsätta med att stoppa ned sakerna jag skrivit på lista ;D

och juste, glömde berätta att jag, felicia, emma och Bea gick till McDonalds efter skolan och köpte deras 10kr paj, den var faktiskt riktigt god. Jag tog en med smak av vanilj och blåbär (: blir att testa en äppelpaj nästa gång!

Ha en awesome helg ni med!

- Nobody said it was easy

Såg just idol, ganska många som överraskade mig kväll, men andra som inte gkorde det. Jag är väldigt glad att Daniel fick ett wildcard av juryn, men tittarnas tycker jag skulle ha gått till sebastian.. men han hade inte presterat sitt bästa tidigare får hoppas han klarar det ändå.

Om ett tag ska jag fortsätta oacka, för imorgon bör det av till LYCKSELE! ;D
ojojoj vad jag längtar, och hoppas på att det blir awesome!! marknad, kan det bli bättre nästan? haha


bjuder lite på mig själv ikväll

RSS 2.0